Monday, September 27, 2010

open~haus

Ok tak perlu nak explain lebih2. semua org pon tau apa agenda yg pemes pas raya kan? harus la open~haus. sampai aku nak buat openhouse pon tak sempat sbb clash dgn org lain (alasan baik tp betul apa).

Maka, aktiviti hari sabtu adalah ke openhouse rumah muni and MK's friend. ada lg openhouse lain tp tak dpt la nak pegi semua. plus, pg tu ada aktiviti dgn saudara mara dr terengganu. so family first la kan.

with miss murni. taun depan bukan miss lg. hak hak =p
g rumah murni kerna mengidamkan mee karinya. dan hasilnya SEDAPPPP. kalo ade kerang aku lg pengsan kot. HAHA. tp MK pon ckp sedappp tau muni. tak pasal2 dia suh aku belajo masak mee kari. malas owh =p

MK kata muka dia mcm sunburn. perasan putih la tu. hihi
thanks muni sbb invite kitorg. sesungguhnya kenyang sampaiiii ke malam taw. tak tipu. malamnya pegi openhouse kat umah kwn MK tp kami jamah sikit2 aje. sekadar visit. kerna melantak secara over kt umah ko tau muni. hikhik

last but not least, our putera kecil :) masa checkup ni dalam 31 minggu. nampak x dlm gambo tu tulis XY BOY?? hihi. tp sumpah aku tak paham gambo tersebut. tak kisah la. janji baby sihattt. i love you baby!

3 comments:

  1. same laa kite..open house sane cni..makannn...

    ReplyDelete
  2. qaseh: hihi.doc je yg tau

    N: kan kan...perot asik full sajork. haha

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha