Wednesday, September 22, 2010

ragam mereka

bese lah buah hati kami ni. sape lg? mesti la Nurkhayra Batrisyia dan adiknya NurKhairin Zahira ni. hikhik. dah lamaaaa xjumpa dorg. rasanya last jumpa bln 5. lama la tu kan. raya bln 9. mau nangis aku kalo tak jumpe time raya. Maka cerialah hari raya di Perak dgn jerit pekik minah dua org ni. hihi.

aku xsnap gambo dorg byk pon. atee, ssh nak pose n dok diam. dlm FB ade sikit2. pegi la terjah. gamba2 di bawah ditangkap di tanah perkuburan Islam Allahyarham ayahanda aku di Parit, Perak. ateee, ade org Parit ke kat sini? meh meh kita bkenalan. cewah =p

kyrin @ k-in yg comel. mata bolat. nampak ayu tp ganas sebenarnya. kalo gadoh dgn kakak dia, kompom dia menang. kompom kakak dia yg melalak akhirnya. hihi. tp dia pandai pujuk kakak dia. kadang2 bila kakak dia nangis dia bg la apa yg kakak dia nak. so sweet =D

apesal kyra da mcm molot angelina jolie aku tgk? very the sexy nyahhh =p ni tgh menahan panas sebenarnya. tomei la kakak ni. tapi manja Ya Allahhhh. bese la cucu sulong, cicit sulong semuanya sulong lah. tu manja sakan tu. haih laaa. but still, maksu cyg n rindu kakak n adik =D

last but not least, posing dgn makteh. manja sgguh la dia dgn makteh ni. huhu. aku yg makshu ni dia dah ingat2 lupa. atee, dah lam tak jumpa kan.
well, raya ni korg bleh laaaa nak menagih manjaa dgn semua org. tapi next yearrrrrrrrrrr no way ok. aku akan pastikan putera kecil i take over korg punya takhta. hakhakhak. tgk la nanti. hihi.

2 comments:

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha