Thursday, September 16, 2010

Salam Aidilfitri dari saya untuk anda :')

sila klik utk paparan lebih jelas :)

eh eh mcm ape je kad ucapan aku ni. blasah jelah ek.janji ade. layannnn. so uols beraya di mana ek taun ini? di rumah sendiri kah? di kampung sendiri kah? di kampung pasangankah? di kampung tunangan kah? atau beraya di key~el je? hihi. sian ek org KL yg tak merasa raya di kg tu. meh meh dtg kg aku. bwk duit raya byk2 sket. hakhak

anyway, insyaAllah lepas berbuka karang kami akan bertolak balek PERAK lerrrr. apesal ramai ingat aku blk ganu ni? hihi. mmg balek ganu pon, tp maybe raya ke-3 atau ke-4. kena ikot turn la baru adil. soo xde gaduh2 dah. haaa taun depan baby da kuar kita raya di ganu duluuuu. kutip duit raya byk2 kat sana pastu kita kutip duit raya kat perak plak ye baby ;) uncle2 and untie2 sila jalankan tggjawab anda. hikhik

p/s: entry melekat sampai seminggu Syawal cukup la ek :')

3 comments:

  1. selamat hari raya ciare :) take care

    ReplyDelete
  2. selamat hari raya ciare..maaf zahir batin..hati2 di jalanraya..

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha