Friday, September 24, 2010

stadium yg runtuh kat terengganu tu....

jalan jalan isi perot kat umah sedara mara jelah kerja kami anak beranak (?? anak dlm perot kira anak beranak jugak la kan. aci kannn? tp takda sapa bg anak saya duit raya pon!! haha. over pulak maknye) masa kat terengganu.



time ni nak g beraya kat umah pak sedara area pulau duyong tak silap. kalo salah jgn marah ye. saya tak simpan betol2 dlm memori ingatan. cuma pegi ingat nak makaaan aje. tp bila sampai makan sikit pulak. seeh la perot ni. haaa sapa tak paham maksud seeh wat2 paham la ye. sila google kamus terengganu. hikhik. gamba pelakon extra di atas bukan anak beranak saya. tapi anak adik ipar saya. anak saya posing jugak dlm perot tp anda tak nampak tanpa mesin ultrasound. i'm very sure my putera kecil is doing the peace symbol with his cute fingers. hahaha



oh ini la yg aku nak cerita sebenarnya. stadium kontroversi yg runtuh di terengganu tu. i tot it's somewhere in KT tp rupanya bukan. ia berdekatan dgn airport...ke? eh eh aku plak da tlupa. hihi. apapon, rupanya serius jgk ek part yg runtuh tu. ingatkan sikit2 and minor aje. rupanya bleh tahan gak kerosakananya. mcm 50% atau lebih aje damage tu. mcm tak berbaloi nak renovate. baik buat stadium baru sekadar pendapat rakyat :)

5 comments:

  1. akk x p beraye umh kwn saya tu ker cdah

    ReplyDelete
  2. selalu gak lalu ctu..maklumla kg dekat2 ctu je..tc ;)

    ReplyDelete
  3. Oh...baby boy ke...tahniah...sabar yek...lagi 2 bulan siaplah baby mu...makanlah pe yang boleh sekarang...time2 pantang nanti susah nak tahan makan...sabor jelah...

    ReplyDelete
  4. qaseh: ofkos la pegi.kateee sepupu =p sedap tau cdah msk..hihi

    kakmarina: owh yeke???keciknya dunia.xsangka :)

    noli: kg kat situ je?area mn tu?hihi

    sarah: tu lah, skrg ni mmg mujur sgt ada openhouse sbb most of mknn yg kita nak mkn bleh dpt kat situ...hihi...

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha