Monday, September 27, 2010

tak payah DSLR pon tak apa gini

Sesungguhnya setelah hampir 3 tahun (kot) mempunyai camera sony cybershot yg tak seberapa tu, aku baru tau camnooo nak pakai betul2 menu autofocus tu. mcm sama standard dgn DSLR je hasilnya (perasan) walopon gamba ditangkap masa menggigil (sbb takot org kat nursery tu marah snap gambo) atau dgn hanya sebelah tgn sbb lg sebelah tgn sibuk membuat aksi payungkan mata sbb hari super duper panas.

So gamba2 di bawah ditangkap oleh saye sendiri di sebuah nursery berhampiran bukit jalil. bese lah encik MK mmg suke sokmo g sini. adeee je plan lanskap dia. sabau yo laaa. so layannnnn =)

p/s: gamba tidak diedit sbrg pencahayaan@effect. cuma edit size n letak watermark sajo.









11 comments:

  1. nursery mana ni?
    nursery hunting dah ke??
    digital kamera pun dah best sebenarnya, kita2 ni je malas nak explore function2 dia

    ReplyDelete
  2. waa lawanye.. cam kamera 3 kg tu la die nye kualiti uhu

    ReplyDelete
  3. sangat cantok ok...tuh lah...kadang2..kene xplore lebih kan..hehe...jadi photographer lak lepas nih :)

    ReplyDelete
  4. cantik ciare...jimat tak yah beli DSLR hehehe

    ReplyDelete
  5. Ceera: tq =)

    qaseh: mcm xpercaya kan?

    Dayu: ala nursery yg kat t.light bomba tu.nursery hunting belom lg.tp maybe yg opposite pakguard tu kot.sbb bb ade sorg je.

    sue: ish idak le smpai perfect tp mekasih :)

    marina: alamak kak.camne nak ajar?dia mcm main2 function aje..huhu

    liquid: serius ke?huhu.camera ni bape ratus gram aje kot.haha

    mrs nageb: tula.kena rajen explore rupanya.actually kebetulan aje TERexplore.yess!pasni bleh tgkap gamba bb cantek2 :D

    kak ina: kan kan kan :D

    teja: =)

    kakrubi: hihihi...

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha