Saturday, October 30, 2010

19 hari lagi

My due date is in 19 days. yup.

19 DAYS yoooo kawan2.

last night we went to clinic dan doc ckp "kepala baby dah masuk separuh ke laluan ni. kalo sakit before next checkup you terus pegi hospital lah ye"

and we were like "bergurau kah dia??" ~ dalam hati jelah. dua2 plak nebes tak tido malam sebab kali ni betul2 dah. bukan cubaan lagi. get serious! get serious! this baby can come out at anytime. huhu.

tapi kan baby sayang. kalo baby kuar betul2 on due date kan lebih manis. bg la mama beraya haji dulu. hikhik..rendang rendangg ~~~

6 comments:

  1. yuhuuu...dah dekat dah tu..haruslah nebes lebih..semoga dipermudahkan ye pn ciare :)

    ReplyDelete
  2. baby pun nak makan rendang gak kot..

    ReplyDelete
  3. cisss...ko sempat lagi nak sambut2 raya ek...kalau akak kan....dah x tau rasa ape dah... dokk je diam2 kat umah... hihihiihih

    ReplyDelete
  4. baby kasik chance mama nk mkn daging korban dulu...

    ReplyDelete
  5. mrs nageb: ofkos nebes.tp bleh cntrol lg nebes tu :)

    qaseh: kalo bb nak rendang, sila la kuar pas mama mkn rendang yek? hihi

    along mune: harus laaa..raya ttp raya!! hihi

    deena: chayok!! =D

    N: hehe....hrp begitu la :)

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha