Tuesday, October 19, 2010

30 hari lagi

perasaan saya di kala ini???
  • NERVOUS. of kos.... kata 1st time nak beranak kan. huhu
  • CANT WAIT nak tatap muka anak yg dikandung ke hulu ke hilir 24jam sehari selama 9 bulan lebih ni.
  • CONFUSE sbb ntah la. aku mmg suke meng-confuse-kan diri sendiri. hihi. erm tp confuse ni maybe lebih kpd confuse mcm mana nak tau sakit bersalen, apa prosedur2 hospital (kot ada yg terlepas pandang), confuse dgn pelbagai nasihat dr org ramai yg saling bercanggah (last skali aku ignore je semua. HAHA)
  • SEDIH. ntah, org kata sedih bila doktor dah potongkan tali pusat tu nanti. kiranya ibu akan terpisah dgn anaknya yg dikendong selama 9 bulan tu. dan skrg anaknya kena survive sendiri. dulu, maknye bleh protect anak dia time dlm perut kan. uuu sedih lak rasa T___T
  • HAPPY laaaaa sbb nanti dah berTIGA kan? hehe. tak sabar tak sabar ^__^
  • TAKUT tu ada sikit kot. apa pon, moga dipermudahkan Allah masa aku bersalin nanti. biar selamat laa dua2 ibu dan anak ini. AMINNNNNN
  • EXCITED eh mcm sama je maksud dgn HAPPY dan CANT WAIT! hahaha. layannnnn
  • MALU. bleh x nak malu2 time beranak?? huhu. kenapa? ehem ehem. korg paham2 sendiri la yek.
em tu je kot. weehee. dan sesungguhnya, the clock is ticking. tick tock tick tock!! =D


p/s: next checkup adalah this coming weekend. moga hero dlm perut ni baik2 aje. LOVE YOU PUTERA KECIL :)

4 comments:

  1. bukan mak dia je excited
    aunty2 pun teruja tau
    insya allah semua akan baik2 je

    ReplyDelete
  2. baby da tetinggeng skg...waaa...bile2 mase je bole keluar ni...

    ReplyDelete
  3. semoga semuanya selamat yer ciare..30hr lg ciare jr kuar!!!tak sabr plak aunty dna nak tgk..hihihi

    ReplyDelete
  4. dayu: wuuwuuu..menantikan kelahiran mmg adalah satu excitement :D

    N: tu la psal..anytime bebeh ;)

    rdna: hihihi.insyaAllah...pray 4 me k :)

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha