Tuesday, October 19, 2010

Bercuti di Bandung - day 1 - sebelum dan semasa berlepas :)


27th March 2010
------------------


Ya ampun, dah 6 bulan ek aku g Bandung, tp baru sekarang nak update cerita. wakakaka. korg layan jela ek. sementelah aku takde modal nak bercerita dan semasa masih di tahun 2010 baik aku update. kang da dalam pantang sibuk mengulit anak kang tak jamin akan diupdate cerita2 basi begini. kahkah.

Sorry tepung gomak sbb terlebih flash sudah. huhu. time ni kat umah around 7am gitu. kami tumpang kwn MK kebetulan dia kerja di LCCT sepang. lewat sikit pon tak apa sbb dia keje kat lcct. pandai2 la kow-tim karang =p so posing depan umah dulu b4 gerak. time ni MK tgh potong rumput depan umah, bleh??

berarak beramai2 ke kapal terbang masing2. huhu

ok dah dpt sit. of kos i duduk tepi nyah =p adoiii muka mcm hapeee jeee.

smoked chicken sandwich for me. owh sgt sedap la benda ni.

MK layan magi ABC. sedap jugak.

hoh kome nampak x bumi Indonesia di bawah itu? huhu. masa landing tu ngeri nyah. dia punya runway dah la kat celah2  rumah org. pastu pendek pulak runwaynya. so terpaksa break mengejut gitu. owh ngeriiii. siap ada yg menjerit dlm flight tu. aku konfem da pikir bukan2. huhu. mujur selamaaatttt :)

haaa lepas tu sila baca entry di bawah ni. yang telah kubuat 6 bulan yg lepas. hihi.
http://ciare.blogspot.com/2010/04/trip-to-bandung-day-1-arrival_02.html

next entry: day 1 - sesudah sampai ke bumi Bandung ^_^

4 comments:

  1. igtkan berbabymoon tadi..hehe...

    ReplyDelete
  2. tak apa ciare terus kan seronok apa

    ReplyDelete
  3. hihi..ada gak beberapa entry basi yang x disudahkan..contest yang u tag pun lom disiapkan..=D

    ReplyDelete
  4. noli: xdo maknonye.hehe.cerita 6 bulan lepas ni

    kak ina: hehe :)

    deena: tu la pasal.ni bkan saje basi tp dah ketinggalan sgguh la ;p

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha