Thursday, October 21, 2010

Bercuti di Bandung - day 2 - Ketibaan Kak ina & makan di Kampung Daun

28th March 2010
------------------

Akhirnya kak ina sefamily sampai jugak ke Bandung. we all amek kak ina kat airport dalam jam 1 pm gitu. kalo tak silap la. atee, cerita peram =p

aummm =p kami rent avanza kat sana? price? servis? erm malas la nak cerita. agak mengecewakan. so, not recommended as well as the rest house dlm earlier entry. selambe je aku kutuk kan? tp btul ape, ini hak customer!! so lepas ketibaan kak ina, we all conquer seat blkg skali la. bleh bermanja2. aumm ;p

lepas tu zro0o0mm g makang. lapo nyahhh. so kami pilih restoran bernama kampung daun. punya la jauh nak pegi makan.

besar tempat ni. we all pilih tempat makan dalam utan sebelah air terjun. nyaman gitu. so kena menapak jauh sket.


me, kak ina with her children, alia and darwisy :)

aku order air apa ek? strawberry something la. mantap dan setaapppppp :) makanan dia OK la. since aku tak selera sgt. so aku bleh ckp OK je. tapi, kami ada take away mini pizza gitu. makan dgn rakus dlm kereta. ate, anak aku tekak western sokmo dari minggu ke-7 dlm perut lagi. guana? ;p

heh, comel okeyyy darwisy pakai tudung. hahaha. sian dia. atee, ari ujan time ni. payung lak xcukup. maka pinjam tudung kakak alia kejap. comei je :)

my love. forever and ever. muah ^_^

4 comments:

  1. ciare, comel nye ko pakai shawl, bulat je ikut muke xde herot2, x aciii

    ReplyDelete
  2. "aummm :p" haha tak tahan la ciare nak gelak rase! haha

    ReplyDelete
  3. besnyerrr g jln2 bandung...N honeymoon pon x lg...

    ReplyDelete
  4. dd: comel??sbb bulat gete??hikhik =p

    efa: bese laa..kateee honeymoon :D

    N: nti babymoon dgn baby la bila dia da besa sket.hakhak

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha