Thursday, October 21, 2010

Bercuti di Bandung - day 2 - Memetik Strawberry & Rumah Mode

28th March 2010
------------------

Relax, ni baru nak abes DAY 2. ada menimbun lagi tau mak. are you ready? kalo ada yg tak ready sila tgk gamba jela ek. bese la aku kuat membebel. tak bleh la nak upload gambo je tanpa cerita atau at least caption. aku mesti nak membebel punya. HAKHAK. MK sila redha ;p

Yeayyy lepas makan di Kampung Daun, kami pegi strawberry park. jgn tanya aku kat mana tempat ni. yg aku tau kami ckp kat supir yg kami nak pegi petik strawberry. hihi. zassss dia bawakkan. walopon ujan renyai2 tapi semangat nyah nak petik2 and feeling2 dok oversea. eh Bandung kira oversea la kan? hakhak ;p

ku petik petik strawberry ituuu. hihi. tp strawberry dia agak kecik la baiiii. kat cameron lg beso kot. choiii. tp tak apalah, layannn :)

aku tak ingat berapa bayaran nak masuk sini. tapi dia punya fees utk masuk dan petik buah stawberry digantikan dgn jus strawberry gitu. pekat sedaaaaap aje jus nya. buah yg kite petik plak bleh di makan begitu sajaaa ^_^

MK sibuk je nak tiru pos mak =p

me with kak ina and lil darwisy :) nape awish tgk auntie gituuu? malula i =) hehehe

oh aku suke gamba di atas. ade feeling2 covergirl majalah agricultural tak?? WAKAKAKA =p

balek dari kupetik strawberry, singgah di rumah mode. cara sebutnya bukan mode mcm org putih yaaa. cara sebutnyaa adalah 'modey'. sebut betul2. bikin malu kok nanti. HAHA. adoi muka dah berminyak2 dah. bleh goreng ikan keli dah minyak kat muke tu.

sekitar di dalam rumah mode. aku rasa ada beli selai baju kat sini. not bad jgk la. MK pon mcm ada membeli tp guwe lupa kok :p

oh alia sgt friendly. senang dia ni. dari airport lagi dah mesra2 dgn we alls. xde nak malu2. nak menjaga pon senang :') kalo aku zaman kecik2 dulu ya ampunnn punya la takot dgn org. asik dok celah ketiak maaak jek. hihi. dgn uncle MK pon dia cepat mesra. bagus2, you jaga dia, i nak shopping! hikhik

jangan raba lebih2 ek alia ;p

men-try-try baju di situ. kiut2 la baju dia. aku ada rembat selai rasanya. hihi. hmmm takat ni je kot entry for DAY 2. pastu kami balek rest house dan tidoooo. malam tu makan megi rasanya. hikhik

4 comments:

  1. bagus la ciare nyer penceritaan buat saper yg baca pasti tersenyum jer

    ReplyDelete
  2. besnyer...dah lame nak g bandung...

    ReplyDelete
  3. tgk ciare eptik strawberry..trase nk g cameron...N suke petik tp x mkn pon..ngeee

    ReplyDelete
  4. Kak ina: kak ina je kot yg senyum.sbb kita mengalaminya bersama2.haha

    Mar: g lar.best ^_^

    N: lor mau petik tp xmakan?camana tu?rugiii je.makan jela.dap dap ^_^

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha