Saturday, October 23, 2010

Bercuti di Bandung - day 3 - Shopping di Pasar Baru, Bandung

29th March 2010
------------------

Oh sape tak pegi Pasar Baru kalo g Bandung elok campak ke laut je. sbb aku rasa sini la syorga shoppingnya :) tapi korg tau jelah. keadaan aku yg tak mengizinkan ni, shopping pon gitu2 aje sambil pejam mata. rasa nak beli, beli. xde nak bargain beriya sgt. ate, dah lemau badan ni.

b4 shopping isi tangki la dulu. ni kat food court Pasar Baru ni. ko tau jelah food court kan? macam2 bau adaaaaaa. bau makanan, bau manusia lagi. adoiiii rasa nak muntahhhhhhhhh. eeee mmg tak tergambar la perasaan waktu tu. sape yg agak2 pregnant tu, xyah la nak g jalan2 kot. tak kisah la mana2 pon. buat spoiled aje moody semacam. tp nak wat cemana, mana nak tau bila Allah nak bg rezeki pregnant kan. ok la tu, anak aku merasa gak g bandung, siap free xyah pakai passport n byr ticket flight =p hahaha

alia di celah2 kedai jual telekung =p time ni we all da rembat dah telekung2, kain batiks whatsoever. pas beli, belah ar. hahaha. lain la kak ina, dia rajen sevey2 kedai, bargain2, haa camni la baguih. hehe

byk gak kak ina abes kat kedai ni. berjuta2 nyah. hihi. feeling org kaya japs =p

hahaha lawaking ah aku rasa gamba ni. muke sememeh keletihan kitorg sambil tggu kak ina setel shops barang dia. mak capekkkk =p

adoi ape2 jela uncle MK ni. tu topi si alia tu. bleh dia muat??? punya la kecik kepala laki haku. aritu time nak beli songkok raya pon punya la payah. sbb size kepala kecik beno. last skali pakai songkok time kawen je :)

oh ya, time ni we all kat clinic private. sbb little darwisy not feeling well. ciannn awish.....

Hmm, pastu we all gerak balek dan bertukar hotel. tak sggup dah duk rest house yg mcm nak roboh tu. haha. so nak tau we all stay mana pas ni?? tungguuuuuuuuuuuu.............:)

2 comments:

  1. wahh..bestnya.. bila lah agaknya nak sampai sana yek...

    ReplyDelete
  2. qaseh: pegi je.skrg AA kan ada mcm2 promosi :)

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha