Friday, October 22, 2010

Bercuti di Bandung - day 3 - Tangkuban Perahu (pics sgt byk)

29th March 2010
------------------

Assalamualaikum. kita mulakan hari ke 3 untuk pergi ke Tangkuban Perahu. Jgn tanya aku apa sejarahnye Tangkuban Perahu ni. sila google :p sbb den da tak ingat. hoho

pasangan berBABYmoon dok blkg seperti bese. bleh wat drama pilem. hakhak =p

owh aksi ini mcm kamu tak biasa. me is me. always the gedix one ^_^ kat bawah ni ada random picture on the way nak pegi gunung berapi tu.

mcm ala2 stesen angkotan kota je ni
nyamannn aje suasana dia. dalam gambo la. tp kalo ko pegi sana, mcm nak roboh jalan tu sbb dorg suka main hon hon
apakah ini? HOTEL maybe
ni taxi kuda ke? wallahualam
cantek aku rasa pic ni
lil darwisy :)
OK hok ni doh sapa Tangkuban Perahu. eh apesal ckp ganu lak ni?? wakakaka. see?? betapa ramainya manusia???

puan ciare tembam ^_^ pregnant 7 weeks tp macam 3 bulan dah aku tgk. wuuwuu T_T

adoi terlebih cahaya. setting camera choiiii. hahaha. tu berlatar belakangkan kawah gunung berapi tu la. xde pon api2. asap ada. dan bau dia ala2 belerang yg org buat main meriam tu. sooo busuk =p

apekah?? feeling2 apa lak ni?
amboi MK happy nooooo nampaknya??? =p mcm cut and paste pulak aku nengok gamba ni. padahal ori nyah.

me with alia. dua2 mcm dah xde perasaan. penat. sesak. berbau. dan rimas dan penjual cenderamata T__T

i likeee this pic :)
pemandangan dari gunung tangkuban perahu. korg nampak klcc x? kalo tak nampak, 3x jumaat lagi la tu. HAKHAK =p

next: shopping di pasar baru adalah adegan wajib ;p

2 comments:

  1. klo g sane msti org g tmpt gunung brapi ni kan...

    ReplyDelete
  2. N: btul2.konon2nya tempat wajib la ni.tp ada lg 1 gunung berapa nama dia kawah putih.malangnye masa tu xtaw.kat kawah putih tu suhu dia sejuk gile 3 darjah celcius jek.bestnyaa kalo dpt g :)

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha