Monday, October 25, 2010

Bercuti di Bandung - day 4 - cuci mata di Paris Van Java

30th March 2010
------------------

Cuci mata jela jawabnya kat Paris Van Java ni :) the place is so nice and romantic i must say. dan antara tempat2 berlibur di Bandung, PVJ ni adalah yg paling lewat ditutup. around 2-3am pon masih buka. susah okeyyy nak cari tempat libur yg bukak sampai lewat. most of shopping malls pon tutup dari seawal 6pm. kedai makan pon mcm dah nak tutup semua around 9pm gitu. tak happening i tell you. well, maybe kalo nak happening sila pegi jakarta kot. KOT la. i'm not sure la jgk.

Aku tak pasti nak samakan PVJ macam apa di m'sia. barang2 dia of kos expensive kat sini. banyak jugak kedai2 yg bleh didapati di m'sia mcm crocs, SOGO, Jco, vincci bla bla bla. ada byk lagi. lupa sudah.

pose jgn x pose!!

dramatic sgguh la gamba uncle MK and darwisy ni aku rasa =p

cuci mata dlm crocs. harga xbyk beza pon. maybe murah 2-3 ringgit je dari kat m'sia.

happy faces =)
Oh this was our last night in Bandung, Indonesia. mari pulang ke hotel dan pack pack pack!! esok mau pulangggg. rindu sgguh la kat Tanah Air ku ^__^

2 comments:

  1. klo beza 2,3ringgit mcm x syiok nk sopim kan...bek sopim kt msia..

    ReplyDelete
  2. N: em kat PVJ ni brg2 mmg mahal.xberbaloi.tp tempat dia cantek :)

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha