Sunday, October 24, 2010

Bercuti di Bandung - day 4 - shopping, lunch di wendy's, dinner at Pizza ^_^

30th March 2010
------------------

Akhirnya kami dapat tido lena dan tidak dalam ketakutan langsir roboh lagi. nak buat apa apa pon takot sbb kang tak pasal2 langsir roboh. wakakakakaka. senset di situ =p

me and alia. so nak tau kami tuka ke hotel mana??? hehe. nama hotelnya Karmila. ni baru la hotel yg berciri2 hotel. i likeeee. walopon xde bathtub (ewah feeling nak nak 5 stars hotel plak kihkih) tapi selesaaaa amat :)

me with lil darwisy and alia :)
kak ina sdg bercerekarama dgn husband dia. kami jadi bibik jap jaga anak2 dorg. hehe. xpe, bg chance laaa dorg nak berdua skali skalaaa ^_^ wink wink ;)

peace!! baru la ceria hidupku lepas dpt penginapan yg selesa :) anyhoo, we're supposed to go to JAKARTA la hari ke-4 ni. tapi since darwisy tak sihat dan aku pon dah ting tong, so plan cancel. lgpon org kata jakarta lagi sesak. wat penin kepala je nanti. MK lg la penin karang kena layan kerenah bini dia bila balek hotel. urut kaki la, picit kepala la, sapu minyak la...hahaha cian MK ;p

Hish tak sangka laaa haih si lil darwisy mau dgn uncle MK ni. hihi. cewah laki aku mcm dah ada bakat dah tu. chaiyok sayang!! putera kecil awak ni dah nak kuar dah ni. ewah ;p

uncle MK with alia. again, dia pakai topi alia bleh?? eee soooo not gagah la rupa nyah ;p

eh mcm family potrait pulak kaedahnya. i likee this pic. tapi sayang alia xde dlm gambo sbb dia la jurukameranya. pandai dia amek gambo. elok center aje :)

this was at Pasar Baru AGAIN!! hahaha. gila! punya la tak puas dtg semalamnya, so ulang balek. dan aku pon sambunggg shopping. haha. kat kedai ni abes la berjuta jugak utk kain cotton. byk aku borong. utk diri sendiri 3 lai. utk mertua, adik ipar, adik beradik segala. wuiiii kayap makcik =p

hehe comel je kak ina try test telekung ni. ini telekung kanak2 kalo xsilap ;)

ok dah tengahari. so we all pegi makan di wendy's. wuaaa i likeee wendy's. kat m'sia pon aku suke makan wendy's tp branch dia ala2 tak banyak gitu.

wuiii pekerja dia bukan main cungggggg. dah mcm artis aku tgk. tp mak segan nak snap gambo. hihi

berkenalan dgn few indonesians. how nice they are :') siap tuka2 email and FB lg. hihi.

pas kenyang sambung ke FO balek. shopping sampai pengsan laa apa lagi. bagpack MK tu dari kempis sampai dah boncit gile. punya la byk borong. HAHA

Malamnye, we all celebrate alia's birthday. she turns 6 on that day. punya la smgt request kek beso padahal dia nak tiup lilin aje. hihi. pastu siap nak makan kat pizza. i layaaannnnnn western food. nyumm nyumm =p

eh tetiba aku nyibuks dlm gamba famili dorg. hikhik. MK ku dimanakah???

perut sudah kenyang hati sudah senang. alhamdulillah :') ehhh tapi belom balek lagiiii...we all nak cuci mata di Paris Van Java lak. hihi. aku dgn MK da pegi situ on our 1st day. tp Kak ina tak pegi lg. so round2 la ^_^

tungguuuuu :D

2 comments:

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha