Tuesday, October 5, 2010

bergaduh dengan meja

hihi. ada cerita lawak sket ni. aku start perasan minggu lepas, putera kecil dlm my womb ni ada habit baru. hahahahahaha (gelak puas2 dulu). nak tau apa dia???

ermmm tiap kali aku makan kan, dia akan bgaduh dgn meja. hehehe. ok now perot i dah beso kan. so bila makan perot mmg akan rapat dgn meja. maka, bila terlalu rapat dgn meja dia akan tendang kaw kawww punya. sampai terkena meja tu. punya la dia marah dgn meja tu. hahaha

hihihihi. still rasa lawak lg =p

p/s: comelnyaaa putera kecil mama ni. muahhhhs ^__^

9 comments:

  1. da kate boy..dr dlm perut da tnjuk hero die kan...

    hihihi...btl laa kot N pasan ciare dlm elianto..tol x..?? N nmpk dr jaoh jekk..tp smpt toleh 2x jgk laa..hiks..perot mu comey!!!!

    ReplyDelete
  2. a'a mmg baby boy cukup tak suke kene himpit.. kalau pegi scan tu kan doktor golek golek scanner atas perut tu kan.. pastu nampak la die dok terpusing pusing sebab tak suke kene kacau.. tapi bile dah besar tak boleh nak pusing dah, die tendang2 tangan doktor tu.. huhu

    wah teringat kenangan ade baby dlm perut huhu

    ReplyDelete
  3. so sweet la ur baby ciare :) hehe

    ReplyDelete
  4. wah boleh ek die tendang2 gitu hehehe.. takde pengalaman lagi ni. hahakss.

    ReplyDelete
  5. ala, bestnye.. biler la nk rase pengalaman tu..

    ReplyDelete
  6. amboi.. dalam pewot mama pun pandai nk cari gaduh ek.... hero la katakan ye tak.. :D

    ReplyDelete
  7. wwaaahhh
    boleh sampai terkena meja ke
    kuatnya dia, sgt aktif
    EE dulu kat dalam diam2 je..gerak skit2 je
    sampai abah pun tak penah merasa

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha