Thursday, October 7, 2010

Bila Mula Rasa Suka

bila mula suka lain eh bila mula cinta ye dud? =p

owh susah nak cerita di sini. mungkin tak akan sedetail cerita dd kot. well, aku dan MK pon kenal dlm 6 months je before bertunang. and everything was so rapid until i dont know when exactly date and time I started to like HIM :) perkenalan kami ibarat peluru....atau maybe macam roket yg membawa dr sheikh muzaffar ke angkasa lepas kot. HAHA.

oleh kerana TAG ini mau kan BILA MULA SUKA jadi aku straight to the point saje lah ye. tapi maybe kalo nak buat Bila Mula Cinta pon tetap takkan sepanjang cerita dd. uhuk uhuk. terbatuk pula.

Begini, aku mula suka MK bila dia sangat2 menunjukkan kemahuan dia mendapatkan aku. ok nampak mcm poyo tp begitu lah ceritanya =p Dia sanggup suka apa yg aku suka walopon dia tak suka benda tu pada awalnya (teringat time dia terkulat2 telan sushi my fav HAHA). mcm2 la aku test dia dulu sebelum aku suka kan dia. waktu aku test dia dgn pelbagai method aku sendiri tak sure suka dia atau tak. tp bila dia da LULUS and nampak IN dgn aku, di situ mula la aku sukakan dia ^_^

Basically aku xde la nak menilai dia menerusi ujian2 ni pon. kebetulan je. then aku rasa mcm dia boleh cater perangai aku yg pelik2 ni dan paling penting dia TAHAN dgn perangai anak bongsu mcm aku. eventho dia sulong tp dia tak garang lgsg dgn aku padahal aku slalu je wat salah yg terang2 lagi bersuluh depan dia =p dan sikap dia tu kekal sampai skrg. ALHAMDULILLAH :)

aku penah tanya dia, kenapa dan bila dia mula suka aku. dia kata dia suka aku masa pandang pertama. eceh =p dan bila dah kenal2 dia kata aku ni lain (ofkos la, mana ada org yg sama kan?) dgn perempuan yg dia kenal. dia kata aku ni pelawak dan buat dia ceria (aci x? ingat my name is joker keee?nehiiii =p), dia suka dgr aku bcakap tnpa henti (skrg u menyesal tak sayang? HAHA) dan apa2 lg lah. nti korg geli HAKHAK.

ok itu saje. sekian ^__^

saya mau tag ini entry pada:
~ ann (teringin nak tau detik mula suka u dgn baby's Abi ;p)
~ cikpuanmiera (haaa cpt cite camne suke encek sepet. hihi)
~ kak ina (haaa walopon da dkt 10 thn tp msti tetap ingat kaaan? hikhik)
~ erm sape2 nak buat pon bleh lah. dialu2kan :) silent reader pon bleh. cewah ;)

3 comments:

  1. muahahahhahahahahha.. gelak sepanjang hari agaknya ni.. huhu
    ok2.. nati akan dibuat...
    natikan kemunculan episod cinta kami yang ENTAH BILA TAH SUKA2 ni.. hahahah

    ReplyDelete
  2. yey yeyyy ciare jawabbbb

    yey yeyyy dah tau cerita hahahaaaaaa

    wahhh cinta pandang pertama uolsss~ ^^

    ReplyDelete
  3. ann: nti wat ek?cant wait :D

    dd: MK la pandang pertama kt aku.aku pandang ke lapanplohempat kot.hakhak =p

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha