Friday, October 1, 2010

kfc tak pernah mengecewakan ^__^

Apatah lg bila yg ditelan itu adalah free. benda free dalam dunia ni semua pon best. tambah2 makanan kan. hikhik. anyhoo, MK telah memenangi tempat top 10 winners utk pertandingan dlm company dia. so dapat la voucher kfc sebanyak 8 pieces. voucher tu bleh dapat set snack plate. kalo nak dinner plate ke cheesy wedges ke sila tambah duit sendiri ek. hihi. but now voucher tu da tinggal sekeping. so bygkan la dah bape kali kami mencekik kfc??? hihi. masyukkkk

sedapnyeee..nyum nyum. eh gambo cheesy wedges takdok plak. 
apepon thanks kfc sbb bg voucher itu. mmg kami gunakan sehabis baik nak nak time ujung bulan aritu. masing2 kerinnggg poketttt. hakhak. now da kaya balik so xlayan dah. ceh, eksen ko ek! haha.

haih rasa teringin plak. voucher ada 1 lg ni. ni yg buek den raso nak terjah kfc lunch karang ;)

7 comments:

  1. nieza time pegnen ni kurang makan kfc... tekak cm takleh trime jer... mcD pon same... padahal sblm pegnen, asik mlantak itu jer.. hehehehe

    ReplyDelete
  2. kita dh tak suka sgt makan KFC nih sbb nye ayam rasa dh tak sedap... burger kecik cenonet... tak mcm zaman mude2 dulu.. ngeh3..

    ReplyDelete
  3. lepas tengok entry ni, terus rasa lapar KFC. Padahal sebelum baca entry ni, perut ok je. Pandai je perut ni kan, tau je apa yang mata tengok. Dari mata turun ke perut ni nama dia.

    ReplyDelete
  4. lepas tengok entry ni, terus rasa lapar KFC. Padahal sebelum baca entry ni, perut ok je. Pandai je perut ni kan, tau je apa yang mata tengok. Dari mata turun ke perut ni nama dia.

    ReplyDelete
  5. tgk org mkn kfc...tringin pulok....terjahh..

    ReplyDelete
  6. qaseh: mmg sodap :)

    nieyxzha: yeke?kite xde plak xsuke mkn ape2.cuma suke western tu terlampau2 pulak =p

    puterihannan: laaa yeke?ayam kfc la sodap dulu kini dan selamanya.but not the burgers la.kite suke burger tepi jln lg.hihi

    tejamamatuah: jom jom serbu kfc :)

    N: haa ajak la cik abe nti time dia dtg.hehe

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha