Friday, October 15, 2010

Mini reunion: Puteri Tujuh =)

Em xtau nak mula dari mana. hehe. apepon, happy sgt dgn our date last night. asik ketawaaaa je. sampai gigil2 badan nak tahan gelak. sampai senak2 perut. konfem anak aku tension kat dalam asik vibrateeee ajek. HAKHAK.

kamu semua sgt adorable :)
Oh ya, pertemuan malam tadi tu, hanya disertai 5 puteri je. puteri balkis di medan peperangan berjuang utk masa depan. dan puteri lina di dalam kekeliruan tarikh. dia ingat date tu arini bleh?? =p linaa linaaa..apepon, masa tak bleh diundur. jgn menangis ye sayang. hukhuk

Lupa lak mau perkenalkan sorg2. dari kini puteri Hana, puteri Ja, puteri Dd dan puteri Ateh. dan saya selaku jurucamera adalah puteri Ciare. naaaakkkk jugak introduce diri sendiri. pangggg ~~~

hanya puteri dd yg masih bujang tranggg tanggg tanggg anak dara gitewww. dd, gelis x aku ckp camni? hahaha. kami2 yg lain ni pon feeling2 anak dara jugak la malam td. hakhak. tapi terus tak feeling anak dara bila anak aku kick dari dlm. 'mama sila ingat papa kat rumah plis!' kata beliau di dlm perut ~~ lalalalala =p

me and dd@kedidi@dud..eh byknye nama ko ;p
kembang dgn jaya sgguh la puteri ciare ni. padahal naik 500g je kotttt dlm 3 mggu ni. haih. redha redha :)

yang kiri dari kuala kubu baru (ops!!! hahahahaha lawak lawakkkk....;p). yang kanan dari kelate ;p comel sgguh la kome ni ^__^. dd nanti ko cerita part lawak tu kat blog ko ek. aku tak reti nyah nak cerita. mau aku mengilai sensorg dlm opis ni karang ='D

berusaha berposing sampai abes bateri. huhu

eee ja??? ko wat gaya comel sgt ok. ala2 fasha sandha gituuu nyahhh =p

xtau nak letak caption ape dah. hukhuk
apepon, berjumpaan sekitar hampir 3 jam tu sgtttt seronot laaa. hikhik. hmmm, agak2nya ni la last time kita jumpa ramai2 sblm aku beranak dan sebelum dd kawen ek. pasni aku ada bawak barang percuma la kalo kite dating lagi hahaha. oh, bayi ku, nanti sila la kerjakan auntie2 di atas ni. HAHA.

2 comments:

  1. hahaahh rinduuu betul nak jumpe lg cam semalam

    xcukup nafas aku dibuatnyeee fuh fuh fuhh korang asik wat lawak jekkkk

    ReplyDelete
  2. dd: KANNNNNN....rindu juaaaa ^___^

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha