Monday, October 4, 2010

rasa bersemangat =)

Ntah kenapa rasa bersemangat pulak nak keje bulan 10 ni. maybe sbb ni bulan terakhir aku keje utk tahun ni kot. wink wink ;) bulan 11 pon kerja 3 hari je. tolak sabtu ahad dan tolak harini, ada lg 22 hari je aku kena bawak diri pegi opis. hihi. yippie!! eh cuti tak apply pon lagi. skali tak approve camno?? wuaaaa nanges T___T

arini mmg smgt gile g keje. hihi. tak sabooo nak abeskan semua task aku. so far, xde big task yg kena setlekan. dan tak akan masuk projek baru kot. yelah, nti tergendala plak time maternity leave kan. jenuh plak nak recall balek 2 bulan kendian.

ape ek nak merepek arini? kesimpulannya to-do-list aku menjadi kenyataan kecuali tak sempat utk 3d/4d scan tu. agak2 sempat ke lg? dgr cerita bila dah 8 bln lebih ni mcm tak bleh 3d/4d scan sbb ruangan baby makin sempit. wallahualammm.

nak cerita psl openhouse pon takdok gamba. so rasa xfeeling. yg penting ada KAMBING GOLEK kat openhouse jiran aku!! terbaikkkkk =D sedap n lembutttt aje. pandai btol org tu masak. hihi. emm nak cerita pasal g shopping brg bb pon xde gambo. nak cerita psl makeover rumah (makeover la sgt) pon tak best sbb xde gamba. kesimpulannye xyah cite ape2 la ek. kahkah

sekian, wassalam

6 comments:

  1. wuuhhuuu..seronok beropen house ek..baik u makan puas2 masa preggy ni..nanti dah masuk time berpantang, tengok jer laa orang makan..hihiii

    ReplyDelete
  2. wish the best for u dear..semoga selamat semuanya..

    ReplyDelete
  3. terus kan semangat keje anda.. hehehe... chaiyok! chaiyok! :D

    P/s: sbb dh cuti nnt mesti boring gilers sementara tunggu due date...:D

    ReplyDelete
  4. ye betul,tak sabar bercuti kan..kan..kan.. hehe :)

    ReplyDelete
  5. dina: skrg ni mmg napsu makan membuak2.tp xbleh mkn byk nti heartburn T_T

    marina: TQ akak =) amiinnnn

    puterihannan: chaiyok! :)

    mrs nageb: btol2.xsabar nak cuti n tggu mak dtg :)

    N: kalo tembam2 gebu tu puanciare la tu.hehe

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha