Wednesday, October 27, 2010

Rojak + ABC = mabeles =p

Hah hambek ko nyah. asik entry makaaaan aje =p ish aku mmg kena makan pon. sebab last dgn previous checkup dua2 berat aku turun. haaaa guana? (ada alasan la aku nak mengunyah sokmo. hihi)

Erm ni santapan ahad lepas tak silap. dah boring makan nasik (patot la berat aku turun, asik skip nasik je. pahtu makan benda2 lain. xpe laa janji makan) so ubah selera sket makan rojak. berselera koooo =p the night before aku g makan western grilled chicken chop with melted cheesy mushroom and onion. wallah terbaekkkk. tp sorry tak sempat snap gambo. haha.

sedap sangat. pergh.....gembira sgguh la anak aku di dalam. melompat2 dia time makan nih.

makan rojak bersama ABC. memang laaa couple yg sepadan. fuhh ~~meleleh air liur time taip ni. tapi, abc dia agak manis. aku mmg menjaga sket bab2 manis ni. soo kita kasi tambah air masak sampai tak manis sgt. hihi.

ok bye! (tetiba ;p)

6 comments:

  1. rojak gn cendol pon couple tabekkk ohhh...nak lg..nak lg...

    ReplyDelete
  2. WAHH..ABC, tahan ni...mesti dptkan hari ni.

    ReplyDelete
  3. mkn puas2..dah pantang nnt, tengok jer laa aper org mkn..=(

    ReplyDelete
  4. salam singgah ciare.. rojak + abc mmg menu favorite masa tunggu hari aritu ;)

    ReplyDelete
  5. Ciare..sedap nye rojak passembor tu..terliur aku tgk..aku berazam blk kpg nnt nk mkn rojak tepi sg perak yg xpenah mengecewakan..adakah ini kategori mengidam??

    ReplyDelete
  6. N: kan kan?ibarat irama dan lagu gituuu ;)

    qaseh: sila sila =D

    deena: tu la.camne laaa nak kuatkan hati tgk org mkn sedap2 time pntg nti :(

    easyou: wuah mmg ramai kot ngidam camni ;p

    hana: tak syak lg.ko mmg ngidam.nnti besok/lusa kita terjah rojak kat uniten tu nak? :)

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha