Tuesday, October 26, 2010

Roti Nan Cheese + Ayam Tandoori + Kari Ketam = Slurppp ^_^

Orang kata sementara ada masa ni, kena makan apa yang teringin tu. tak elok tangguh. karang tak sempat rasa dah diusung ke labour room mau tak nanges??? HAHAHA. especially tang seafood tu kan. nanti lara jiwa 44 hari atau lebih tak merasa. maka, bila org dah cakap mcm tu aku apa lg, menggelupur la buat list utk nak diisi dalam perut. haha. eh mana ada. tak ada la sampai buat list mengidam. HAHA

eh lupa nak letak watermark pic ni. ahh belasah jela
yeayyy muka happy nak pegi makan. hehe. time ni aku sangat sangat lah mengidam nak makan roti nan CHEESE + Ayam tandoori. dalam masa yg sama rasa nak ketam jugak. hihi. punya lah tamak =p so penyelesaian nya kedai mamak laaa. hihi. aku suka pegi 1 mamak kat area ioi mall tu. makanan dia tak mengecewakan. kari dia pon terbaek!! roti nan?? what can i say? veryyyy the sedap. hakhak

So MK pon mengambil kari ketam. kira share share la ni. dia makan dgn nasi. pahtu aku curi la ketam dia makan dgn roti nan cheese i =p

and guess what? as always la aku mmg tak akan sempat amek gamba makanan aku. sebab lepas sampai aje depan mata trus ngaapppp. takde masa dah nak snap2 picture. hehe. terbaekk ooo roti nan cheese dia. perghh. ayam tandoori pon wallahhhh ^_^ aku bleh licin kesemua ayam tandoori dgn roti nan tu. padahal punya la byk. zaman2 tak pregnant dulu konfem kongsi sbb roti dia besoooo. emm but now kongsi jugak. aku kongsi dgn anak aku ni haaa. hihihihi

amboi MK, tak pandang bini dah makan nasik lauk ketam. hehe. emm, rasa nak pekena lg roti nan cheese dgn ayam tandoori dgn ketam few times before beranak ni. setaaaapppppp ^_^

sekian saje

2 comments:

  1. adeh sedap nyer roti naan cheese...kari ketam lagi.

    ReplyDelete
  2. kak ina: taw xpe. mmg sampai menjilat jari. hehe

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha