Thursday, October 14, 2010

statistik ciare.blogspot.com :)

02.10.2009 masa aku start buat statistik blog ni taun lepas. wuahh dah nak setahun ek? dan Alhamdulillah, sudah hampir mencecah 90k. agak2 by end of this year bleh capai tak 100k? =)


02 OCT itself adalah tarikh keramat dalam hidup aku actually. ianya tarikh hari pertama aku bekerja untuk kerja pertama aku. err senang cerita, kerja aku skrg adalah kerja pertama aku lepas graduate. dan Alhamdulillah aku dapat interview utk pekerjaan ni seminggu lepas graduation day. dan mula bekerja seminggu lepas interview pada tarikh 02-10-2006. mmg takkan lupa sampai bila.

Means, sudah 4 tahun lebih aku berkhidmat di syarikat ini. dan, so far, aku suka kerja sini dan sayang dgn company ni. walopon ada tawaran lain, dan panggilan interview lain, tapi ntah kenapa berat kaki nak melangkah pergi (ni apasal ayat novel ni?? pang ~~~~) dari sini. selagi dihargai dan happy duduk sini, aku akan bertahan. InsyaAllah. satu2 nya yg aku tak tahan jem tiap pagi je. huhu. tapi dok ceruk mana pon tetap jem aku rasa. melainkan kalo MK setuju nak sewa tingkat atas ni sbg rumah kami. konfem xjem HAHAHAHA

Eh melalut pula. actually nak ckp, nanti aku nak buat CONTEST utk sape yg berjaya capture statistik yang ke 100,000. hehe. well, maybe lambat lg kot. 2-3 bulan more or less gitu la kan ;) walopon lambat lg, tp bleh la tinjau2 ye contest ni. i'll announce the contest formally bila angka dah 98,000 mcam tu ^__^

No comments:

Post a Comment

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha