Thursday, October 28, 2010

tak pernah mengecewakan =p

cewah tajuk mcm ape je eh. haha. actually i'm talking about Kenny Rogers. hikhik. em da lama ek xmasak  ayam ala2 kenny rogers. ingat nak buat next week masa kakak aku dtg. kalo larat n kalo tak beranak lg lah. hihi =p

seperti tajuk di atas, kenny rogers mmg super delicious dan tak pernah mengecewakan. erm erm...tambahan pulak ada org belanja kaaan...wink wink ;) mende free mana penah tak sedap nyah. hokhok

ish kaya sgguh la opismate aku ni belanja 1 opis makan kenny rogers. alahai, warga opis aku bukan ramai sgt pon. belas belas je. hihi. but still mahal aku rasa.

Maka bersyukur jela dgn apa yg dah ditapau. semua org pon dapat set yg sama. terima kasih encik b***n =) lenkali moga murah rezeki lagi dan belanja kami lg yeah. owhhh setapnyaaa. dah la tekak aku mmg western sokmo skrg. kalo makan nasi pon just separuh senduk leper tu je. huhu.

erm tetiba teringat seafood spaghetti with creamy white sauce yg aku makan aritu. and again, tak sempat nak tgkap gambo. hihi.

p/s: mcm bulan pose lak asik entry makanaaaan jek. sabo jela ek. xde topik lain dah. weehee ;)

5 comments:

  1. jom tkar2 link mama da add ciare yer...

    www.mamawanie79.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. perghhhhh... nieza dh lame tak makan kat kenny.... sedapnyeeeee ^-^

    ReplyDelete
  3. nama encik tu, encik bosan ke???hehehe..bley x, dalam byk2 perkataan dlm entry ni i tertarik tang nama tu..=D

    ReplyDelete
  4. jagung & baked beans..mmg fav N tuh klo g KR..

    ReplyDelete
  5. wanie: OK.

    nieyxha: terbaekk dr ladang ;)

    deena: bkn.namanya bkn encik bosan.hahaha.kelakar la u ni ;p

    N: tp ni bkn my favvy.kalo kite suke mashed potato+coleslaw+freshfruits. huhu. xpenah amek nasik bagaii..haha.tp sbb org belanja, layan je. hikhik

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha