Wednesday, November 17, 2010

3rd contest at ciare's land

Salam semua readers ciares land =)

Contest anjuran puan ciare sudah kembaliiiiiii. hihi. contest kali ni senanggggg bangat! tak payah buat entry apa2. tapi kalo nak buat entry tolong promote pon ok jugak =p korg hanya perlu capture/printscreen statistik blog ciare's land ni yang ke 100000.

That's it. mudah bukan?

So ada lebih kurang 4000 aje dari masa aku taip entry ni. siapa yang berjaya capture angka ke 100000, sila lah email gamba tersebut kepada saya di narapidana84@yahoo.com.

Adiah? nama pon contest, mesti ada hadiah kan? hihi. tapi hadiah hanya akan diberi seawal pertengahan januari 2011 selepas aku abes pantang. until then, GOOD LUCK everyone!! ^___^

p/s: entry contest ini akan melekat sampaila statistik cukup 100000.

2 comments:

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha