Wednesday, November 10, 2010

balik kampung...woowoowoo balik kampungggg..hati giranggg ^__^

Jumaat lepas kami balik Ipoh untuk meraikan deepavali amek mak bawak balek KL. So dah alang2 balik Perak tu, stay la lama sikit. rindu bangat kat my nieces yang dah banyak peel nye tu. Bila lama tak jumpa rinduuuuuuuuu sangat. Tapi bila dah ada kat depan mata rasa nak pecah kepala dan nak pecah rumah dengan peel dorg. HAHA. patot la mama dorg asik tensen manjang =p

Kini sedang berusaha membuat muka paling comel dgn harapan anak yang kuar turut comel huhu. ni bukan petua orang2 tua yer. sila jangan tiru =p actually, aku nak berlatih wat muka manis2. nak bersalin ni kena manis2 sikit. nanti kalo aku buat muka default aku (iaitu perawakan ala2 sombong) mampuih la nurse and doctor menyampah nak layan aku. sapa yg kenal aku tau la apa maksud aku ni kan?? sila ngaku cepat!

Tengok ni pakshu. abes semua mainan si kyra dgn si kyrin dimainnya jugak. siap snap picture sbg bahan bukti pulak tu. sabau je nyah. tp mcm comel pulak haku tgk (eh puji suami sendiri dapat pahala ribu2 lemon woooo) encik suami i ni. weeeheee. muahh muahhh. nanti dalam labour room sila bg smgt and wat muka comel ek. baru i bersemangat!! ^__^

Alo aloooo comelnyaaa budak dua orang ni. gerammmm je aku tengok. rasa nak picit piciiiiiittttt aje. hihi. tapi kalo picit kang depa melalak pengsan nak pujuk. keje budak2 ni adalah tgk cerita katun kat youtube. boleh?? padahal dvd katun melambak mama nye beli. tapi nakkkk jugak tgk yg online. tapi korg paham2 jelah kan. kalo dah tgk online nak loading pon lama. terhegeh2. bila asik stop stop, mula la dorg melalak and mengamuk. hihi. but still cute ^___^

p/s: ini scheduled ini. agak2 aku da beranak ke belum harini? huhu

1 comment:

  1. mak cik i ckp kalo selalu marah susah beranak..betul laa kott..i asyek marah student jer masa preggy...hahaha..

    ada kaitan ke ek komen nih ngn entry??belasah jer laa..

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha