Monday, November 8, 2010

Belum lagi

Assalamualaikum semua =)

Ada 10 hari lagi. sabar sabar :) Entry sebelum ni bukan baby saya ye. itu baby girl. budak kecik kat dalam ni boy =p itu anak saudara baru saya. namanya Nur Umairah Najwa......soooo chinese look. tomei tomei :)

ni muka latest. cehh mcm la byk beza sgt latest picture dgn previous picture. hakhak. tapi idung mcm makin kembang eh? adakah semua pon sedang mengembang bila nak dekat meletops ni?? hakhak
Dan nak mintak maap, status kat FB ni pulak bukan nak beranak sgt2 dah pun. err tapi wallahualam lah. tak tau nak cakap camane.

Alkisahnya malam tadi ada checkup utk minggu ke 38. to be exact, 38 minggu 3 hari semalam. semalam pas checkup macam biasa, urine test, tekanan darah, dgr heartbeat bb, ultrasound, rupanya ada check ikot bawah. huhu tpaksa la menyerah diri. pas doktor check ada 2 results:
1- bukaan 1.5cm
2- dinding rahim tebal lg.

Doktor ada mention 3 cm dlm kad pink tu, tp wallahualam apa maksud dia. dia ada explain tapi sumpah xpaham mende2 sains ni. hakhak. jadi aku agak, ketebalan dinding rahim tu adalah 3cm kot. kesimpulannya doktor kata insyaAllah paling awal dlm seminggu ni la aku akan deliver. dan tak impossible kalo sempat raya haji dulu. hikhik. anakanda aku ni punctual agaknya. hehe. wallahualam.

Apa2 pon, get ready jelah anytime yer. mana tau tetiba cepat pulak kan. aku berserah aje pada Allah swt. since my mom is already here, anytime pon bleh. hihi. mmg TAK SABAR sgt2 nak jumpe putera kecik ni. eeeee nak ciom dia gomoi2 dia..hikhik..geramnyeeeeee....

p/s: my fren yg EDD sama dgn aku, dah selamat melahirkan bb boy Khamis lepas. congrats Nana.....:)

7 comments:

  1. huhu..ade org 1 st baby awal..ade org on time..ade y lewat..ciare on time kot..

    ReplyDelete
  2. saspens saja ini mommy..hehe.. hopefully semuanya selamat hendaknya, aminnn~

    ReplyDelete
  3. baby tu tgh tunggu date yg cantik kot.all the best ciare..

    ReplyDelete
  4. dah dekat ngn EDD mmg perasaannye nak suh cepat kuar jerr..hihi..sabar yer..

    ReplyDelete
  5. Ciare....nanti upload gambar baby banyak-banyak.....
    Semakin nak bersalins emakin tomei la...mesti baby pun tomei.

    ReplyDelete
  6. bykkan berjalan yek ciare..senang nak bersalin nnt...

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha