Wednesday, November 3, 2010

ciare's land semakin maju ke depan =)

Cewah tajuk taknak kalah namanya tu =p tapi memang betul pon. lately, semakin maju dan bertambah2 follower ciare's land ni. adakah sebab ramai ternanti2 cerita si putera kecil yang dah nak keluar tak lama lagi ni? hihi. unique readers pon menaik jugak. hihi. apepon, bukan la niat asal aku nak berblog untuk menglamourkan diri yang tak glamour ini atau desperado nak cari follower ke apa. aku tak penah paksa korg follow ok. sbb aku pon tak suke org paksa aku follow blog dia. haha. tujuan aku berblog adalah untuk suka suka. jadi suka hati i le nak buat apa. hihi

ini statistik blog ini pada 14/10/10 yang lepas.
So lepas setengah bulan, ini pulak statistik dia...
dicapture pada 1/11/10 jam 9.49am
Em agak memberansangkan la jugak. aritu aku ada inform nak buat contest sapa dapat capture statistik yang ke 100,000 akan dpt adiah kan? hehe. so bleh la get ready ye =)

Actually aku jangka untuk capai target 100000 ni pada awal januari nanti. tapi oleh kerana macam lajuuu aje statistik bergerak, aku target by end of November pasti dah ada winner kot ^_^ oleh yang demikian sapa yang berjaya capture nanti sila la email gamba angka tersebut ek. sila tgk email aku dekat my profile ya.

But dont worry, nanti aku akan buat spesel entry melekat untuk contest ni k. hadiah? xtau lagi nak bagi adiah apa. dan ops! adiahnya pas aku pantang nanti la winner tu baru dapat. which is in the middle of January 2011. wow!! bertambah le lg setahun usia kita semua ye. hihi.

3 comments:

  1. lagi 4k lebih jer...
    akan ku tunggu hehehe

    ReplyDelete
  2. ntah bila laa blog i punyer visitor nak cecah angka tu..huhu

    ReplyDelete
  3. nur: tungguuuuu :)

    deena: em mcm xcaya pon ado ramai baca blog xberilmiah ni :p

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha