Thursday, November 11, 2010

Jalan jalan cari pasal. hehe =p

EDD countdown: 7 hari lagi

Assalamualaikum. harini entry takdak karangan. sekadar caption cukup la ek. putera kecik aku ni asik mengerassss ajek. naik kejung perot maknye =p

So pictures di bawah adalah gambar last weekend masa jalan2 dgn my family di ipoh. mana lagi kalo bukan JJ tu haaaa. aku cadangkan kat MB perak agar tambah shopping mall la kat ipoh. hihi. JJ tu pack sgt!

Mak buyong yang masa ni 38 minggu bersama anak2 sedaranya. notes: arini masuk minggu ke 39. Alhamdulillah. setakat ini semuanya baik2 aja. maknye and babynye dua2 sihat :)

Ada pameran ikan pulak time tu. jenuh le aku dok melayan si kyra nengok sekor2 ikan kat situ. adiknya si kyrin pulak berkejaran sana sini. jenuh le kakak aku ngejor dia. patot la my sis selim ek. rahsianya: mengejar anak di shopping mall =p

my mom dgn cucu sulongnya :) eh mak ni kelip mata plak. huhu. em taun depan mak bleh bgambar dgn cucu sulong lelaki pulak masa jalan2. hehe. sapekah cucu sulong lelaki itu? ofkosss my putera kecik. insyaAllah. skali kuor gegirl camne??? HAHA. mana2 laaa janji baby sihat walafiat sifatnya. amiiinnnn

kyra da pandai ber-peace-peace skrg kalo posing. tp peace dia ala2 bengkok sket. atau pon condong ke depan. hihi. gamba adiknya sorg2 takdak. kyrin tu punya lah lasak asik berlari sana sini. nak dok diam 5 saat pon susaaaa!! ;n

kyra (again) dgn peace dia tu. this pic was taken kat area food court. last time aku dtg (taun lepas kot :p) xde pulak playground ni. ada kemajuan. hihi

Last but not least. my sis and her girls. tgk kyrin tu, nak pandang camera pon susa! huhu

2 comments:

  1. boleh la datang makan mee kicap sblm berpantang... :D

    ReplyDelete
  2. wahh..bykkn lg bjalan sis...senang bsalin nti..i.Allah...

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha