Thursday, November 18, 2010

legaaa tekakk makan puding sejuk2 ;)

ini scheduled entry. harap maklum.

owh lega taw dapat makan puding di kala betul betul MAHU a.k.a mengidamkan puding tersebut. sebab tau masa makin suntuk jadi aku cepat cepat la masak puding buah ni sebaik saje lepas checkup. hmm, pas siap simpan dalam peti besok pagi dah buleh makan. fuhhh ~~ sedaaapppp aje mkn sejuk sejuk gini. slurpppp =p

sape nak resepi puding buah ni, sila sila lah click menu/tab resepi di atas. ada resepinya kat situ. dijamin sedappppp. hihi. tapi resepi tu mcm utk belas belas org makan taw. so maybe ko bleh kurangkan sket kuantiti bahannya kalo setakat santapan keluarga 4-5 orang :)

Selamat mencuba!!

p/s: kalo ikot pregnancy ticker kat bawah nun,
arini adalah due date aku. tapi tak sure lah
aku da meletop ke belom time ni. hikhik
wish all the best for me ye kawan2.
JIKA dah bersalen, xtaw la bila lg nak update.



2 comments:

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha