Monday, November 22, 2010

Nama Putera Kecil Saya ^_^


Assalamualaikum semua ^__^

pekabo? sihat2 ke sekalian? hihi. ex-mak-buyong ni sihat. hehee. nak jugakkk title mak buyong tu. rindu plak rasanya ;)

Namanya putera kecil saya bukan rahsia lagi. kalo sape yang friends i dalam FB da tau ler namanya kan? :) emm, kalo ikotkan hati nak wat je nama Putera tp mcm segan lak. hehe. so nama bese2 je lah.

nama putera kecil saya adalah Muhammad Khair Rayyan. kan da cakap, namanya biasa2 ajeee :) tapi dah mula panggil dia Rayyan dari bulan ke7 dalam perut tak silap.

ok lah lenkali ada masa bleh tulis lg. xbleh tulis pjg2. bye!

19 comments:

  1. hmm skrg ni nama rayyan tgh glamer kan..?

    ReplyDelete
  2. musim Rayyan skrg...ngee...Khair sedap tu...

    ReplyDelete
  3. hai rayyan!!

    know what, i mmg suka giler nama rayyan.my hubby jer x berkenan..huhu

    ReplyDelete
  4. omeii.. ehehe.. selamat berpantang ex-mak-buyong!

    ReplyDelete
  5. Muhammad Khair Rayyan wellcome to this world....jd anak yg soleh ye Insya Allah.

    ReplyDelete
  6. ehhh dh branak ke??
    waaa...hmpir2 ketinggalan citer..
    congrats, slamat brpantang yer..
    :)

    ReplyDelete
  7. tak sempat nak jumpa rayyan
    rayyan dah balik perak
    takpe, aunty tggu mama bawak balik KL eh.. *mama ke?? rayyan panggil apa??

    putih nyer dia..macam mak dia..
    kiss rayyan for me ye ciare

    ReplyDelete
  8. comey le bby ni..
    mane pon lawa..
    ;))
    congrat dpt bby cumellll~;p

    ReplyDelete
  9. comeynyer nama... tahniah selamat melahirkan.. jdi follower sy jgak yer free2 nanti.. maceh.. :)

    ReplyDelete
  10. salam ciare. cantik nama putera nya. selamat berpantang dgn ria ;)

    ReplyDelete
  11. sedap nya nama baby tu kak .
    comel pun yer gak :)

    ReplyDelete
  12. ciare..
    nama baby sama..hehe
    but dun't worry..aku kat jb..jauh..
    congrats ye n slamat b'pantang

    ReplyDelete
  13. Congrats Ciare,putera kamu sangat handsome dan comel...geramnya :) selamat berpantang dear :)

    ReplyDelete
  14. comel sangat!
    congratz!

    *rindu masa Alfiy newborn*

    ReplyDelete
  15. tahniah..lama dah x menjengah blog ciare..alih2 baby dah kuar..me pengikut setia blog ni...rajin2 update ye.. i liikeeee ur blog :)

    ReplyDelete
  16. nemo/anita - akak, rayyan lahir 16/11 kan..waaaa..sama tarikh lahir dengan saya...hihihi

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha