Wednesday, November 17, 2010

Perihal checkup minggu ke-39

ini scheduled entry

And probably, my last checkup untuk Putera Kecil ini. InsyaAllah :)

Masa aku taip ni, adalah 4-5 jam lepas checkup. sangat tak tergambar kot perasaannya ketika ini.

Hasil checkup seluk seluk tadi adalah 3cm. 3cm uolsssssss!!

Doktor kata paling awal baby kuar adalah waktu subuh nanti (Isnin, 15 nov)

Dan paling lewat lagi 48jam bersamaan lagi 2 hari. Wallahualam.

Balik checkup cepat2 kejar roti nan dan ayam tandori sebab takot tak sempat nak makan dah. walopon berhujan bagai aku paksa gak MK g menapau.

Turut menjejakkan kaki ke giant BK5 untuk beli groceries dan bahan masakan untuk masak benda2 yg aku rasa nak makan. cepat cepat!!

Antara bhn masak yg dishoppingkan adalah bhn2 buat puding buah dan jugak spaghetti carbonara.

Balik umah, mkn roti nan laju laju.

Kemas dapur kemas baju kemas itu ini macam da tak cukup tanah je. haha. padahal semua da kemas tapi nape aku kemas lagi pon tak tau. nebes kah ini?

Masak puding laju laju. dengan harapan kalo nak beranak subuh nanti sekalipon, aku sempat la rasa.

Now tgh tggu puding sejuk sket and nak simpan dlm peti ais. Skrg adalah 15 nov, jam 12.38am.

At last but not least, selamat raya aji uols. aku scheduledkan entry ni pada hari raya haji. aku harap masa ni dah bersalen dah :) hihi

Putera kecil mama, kuar molek2 deh. kuar ikot pintu yg dah 3cm tu ye. chayok chayok!! i love you baby =D

p/s: kalo da bersalen xtau la dpt online ke x?
MK for sure xreti nak update blog utk aku. HAHA
FB pon xtaw la camne. mak aku konfem bebelnye kalo
da beranak pon hadap laptop. skrg ni pon dia da bebel,
tp aku curi2 taip time dia tak prasan. tp kantoi gak kadang =p



1 comment:

  1. bagus betul....makan selagi boleh ciare..hehe :)

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha