Thursday, November 18, 2010

Presenting Our Putera Kecil

I'm a mother. huhu. mother??? cam tak cayaaa tp percayalah ^_^ ok nak taip laju2.

putera kecil saya yang fresh dari oven. berat masa lahir 3.17kg. pjg 53cm. tarikh 16/11/2010. Hospital Putrajaya. Normal, vacum.

2nd day sebelum discharged dari ward. malam 1st jaga dia sorg2 was disaster. bukan apa, aku yg tak pandai jaga dia. standard la baby nangis kencing berak semua kan. aku je yg tak tahu nak buat apa. mujur nurse dan doc kat putrajaya baik2 semuanya dan selalu membantu aku. huuu terharu +___+

his 2nd day masa da sampai umah. bapaknya tetiba pandai camhoring. camno? huhu. until then. chow.

p/s: thanks pada semua yg berdoa saya dan baby selamat dan sihat walafiat :)
thanks jgk pd semua yg wish ketibaan baby saya ni. tenkiuuuu

p/s/s: sudah ada winner contest 100000 statistik ^_^

33 comments:

  1. tahniah ciare..baby sgt2 comel mcm mamanya jugak..pipi merah dah mcm jopun..

    ReplyDelete
  2. putehnyee dierr !!

    congratez !!! hehe

    ReplyDelete
  3. congrats! ;) selamat berpantang..

    ReplyDelete
  4. Congrats dear..kelahiran putera yang ditunggu :) ssssssannngat comel your prince charming :) huhu

    ReplyDelete
  5. Ciare ..Tahniah! comel sgt nama apa?

    ReplyDelete
  6. wahhh...comel...tahniah...gmbr last tu baby ikot muka ayah dia la kak...

    ReplyDelete
  7. tahniah kak,,pdai beby pdang camera ni,,,kompem kenan mak suka bergambor ni,,,,,,

    nama per kak beby

    ReplyDelete
  8. congrats puan ciare..baby sgt comel..geram tngok :)

    ReplyDelete
  9. gmbar 1st dan 2nd tu mcm muke ko ciare, tapi bile sebelah kerol muke mcm kerol :)

    ReplyDelete
  10. comeinyer putera ciare..muka cam mama dia

    ReplyDelete
  11. congratulations ciare!!!!!!!!sgt comel dan gebu ..eii geram;)

    ReplyDelete
  12. salam tahniah & selamat berpantang..baby comeyy..;)

    ReplyDelete
  13. tahniah..text nur add ko..nak send adiah..zsempat kot nak jengok ko kat umah..ahad ko dah nak blk kg..
    pepun selamat berpantang yek..

    ReplyDelete
  14. congrats dear.....happy bf n selamat berpantang..

    ReplyDelete
  15. congrats dear.....happy bf n selamat berpantang..

    ReplyDelete
  16. congratz ciare.. happy parenting... baby putih giler.. cam mat saleh plak... hehehe :p

    ReplyDelete
  17. tahniah...:)...suka2nya

    ReplyDelete
  18. congrats.... selamat menjadi ibu yang penyayang...belajar perlahan2...selamat berpantang...

    ReplyDelete
  19. congrats ciare!!time for pantang now!!

    ReplyDelete
  20. tahniah ciare!!! lega rasa tengok baby n emak selamat.. berbaloi baloi penantian hari2 dok apdet kann.. hehehe.. semoga cepat sembuh..

    ReplyDelete
  21. tahniah ciare...baby sangat putih cam mama dia la..hai baby comel...

    ReplyDelete
  22. tahniahh comel yer putera kecil

    ReplyDelete
  23. Congrats..selamat menempuh alam berpantang OK..hehe..

    Seronok kan da ade baby sendiri ni..hehehe

    ReplyDelete
  24. congratz mummy ciare...ok..status suda btukar!! ape name putera kecil ni..?? sgtt cute!!

    ReplyDelete
  25. congrats ciare...
    alhamdulillah, bb tomey ni da selamat kuar dr perut...hihihi!
    sy br lps pantang ni...br taw ciare da bsalin...hihih!!
    selamat berpantang yer....

    ReplyDelete
  26. Ham..nape kene vacuum...tersepit ke...Rayyan kecik sket dari Leesya kite...dia 3.2 kg...ni beranak siang ke malam? lama tak sakit?

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha