Tuesday, November 9, 2010

Rezeki baby ^_^

Bismillahirrahmanirrahim.

Assalamualaikum semua kawan2. cewah mcm nak mulakan show pulak =p ish ada banyak mau story dan untuk diabadikan di dalam belog tapi macam tak cukup masa pulak. ewah macam busy sangat ko ye ciare. eh busy tau. busy bersenam bagi nak senang beranak. So antara aktiviti2 aku kat umah adalah kemas umah, basuh baju, sidai baju, lipat baju, masak, makan (?? kira aktiviti la jugak kan ;p), basuh periuk belanga. hihi. dan macam2 lah. kesimpulannya cuma pekerjaan seorang surirumah saje. macam la korang tak buat kan? kecoh ke ini pempuang. aku lempang sedas karang! +_+

Oh ada aktiviti tambahan iaitu menghabiskan sisa2 laundry untuk putera kecil saya ni haaa. ada la tambah 2,3 lai lagi hari tu. tapi total baju baby tetap tak banyak mana. belas belas helai aje. 15 ke 16 camtu je. ok le tu ye dok. nanti pas pantang baru shopping lain lah. now fokus untuk persediaan dalam pantang saje.
Oh weekend aritu balik perak. g amek mak untuk menemani ku di sini =) hihi. em beriya aku edit gamba di atas ek? gigih nak menutupkan aurat dan urat (la konon). eeee rindunyaaaa kak si kyra ni. now dia dah pandai berborak2. nti la aku uploadkan video ek. itu pon kalo beruk~band ni tak buat hal lah. dia pon da paham ada baby dalam perut aku ni. asik tanya "mashu baby tido ke? baby da bangun ke? baby tak makan ke?"..haaaa sampai blank aku tatau nak jawab ape =p

berkenaan tajuk entry, tak sangka pendapatan nuffnang kali ni dapat ke baby. bleh la tampong2 sana sini untuk persiapan baby. alhamdulillah. rezeki. idak la gila sgt aku nak mencari pendapatan pakai nuffnang ni. tapi dah ada rezeki takkan nak tolak kan. terima kasih nuffnang :)

dan paling happy, baru je cash out lebih kurang sebulan, da nak sampai 100 pon current earnings aku skrg. tapi unique visitors tak adalah cecah 1000 pon sehari. 500 pon tak sampai. haha. macam tak percaya je. xpe lah malas nak pikir. huhu

ok lah next update nak cerita pasal balek perak :)

until then, chow!

5 comments:

  1. fuyyyoooo..i punyer nuffnang tu hidup segan mati x mahu jerr..

    ReplyDelete
  2. samalah kita ciare
    dulu cash out nuffnang shopping untuk baby
    mmg rezeki anak
    kumpul lagi
    nanti cash out belanja baby lagi

    ciare nanti jgn lupa inform tau

    ReplyDelete
  3. wah bagus2 rezeki baby..lalala seronok nyer

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha