Monday, November 29, 2010

short one

Hmm sedihnya, masa entry ini dipublishkan, suami sudah pulang ke Kl. kena mencari rezeki untuk anak bini. tujuan yg sangat murni tapi....................i sedih tauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :'(

nape laaaa suami tak dapat cuti at least 44 hari time isteri bersalin ek? hmmm...padahal masa entry ni ditaip suami masih di sisi. itupon dah terasa sedihnya (mata ada bergenang sket ni T__T ). agaknye cemana laaaa time dia balek nti. konfem aku nangis bergelen2 agaknya.

baby, baby jangan nangis banyak2 tau time papa keje. nanti mama pon join nangis cemana. sian opah nanti penin nak pujuk anak dgn cucu sekaligus. hukhuk

baby rayyan, minggu depan papa balik yer. kita tungguuuuuu dgn sabar.

Ya Allah, Kau tabahkanlah hatiku. aminnnnn

9 comments:

  1. Jauh di mata dekat di hati. Tak yah sedih, tak elok nangis-nangis dalam pantang ni..Lama tak jumpa, rindu banyak nanti..

    ReplyDelete
  2. sabar ye darl.
    :)

    kejap je masa tu berlalu.
    tik tok tik tok da pon habes pantang :p

    ReplyDelete
  3. awak... tahniah for baby rayyan...
    love the name so much...
    i pernah keep nama ni utk bakal anak kami tp blom rezeki kami... :)
    selamat berpantang...

    ReplyDelete
  4. hehhe..sian MK dok umah sensorang..

    ReplyDelete
  5. kan..kan..
    sedih kan
    dulu rasa nak je pantang kat kl
    issskkk
    tak pun bawak mak gi kl
    tp mmg tak dpt lah

    *nak beranak lg, insya allah no hal. pantang tu yg tak sanggup

    ReplyDelete
  6. jangan layan sedih sedih ni ciare..org dalam pantang memang sensitif..

    selalu teringat suami kan.. sy dulu pun camtu.. padahal suami g keje balek hari je pun, bila maghrib tak sampai rumah lagi pun dah nak nanges nanges.. pastu selalu kena marah ngan mak sebab nanges je manjang..

    sabar byk byk.. time baby tido tu, awak tido la jugak.. takpun kalau takleh tido, layan muvi..cari la muvi best best ke.. heheh..baru tak terasa sangat hari hari pantang tu..

    ReplyDelete
  7. alolo~..ciannyer..tape2..sabar ea:)

    ReplyDelete
  8. hehe..teringt plak masa org dlm pantang dulu..same la nanges2 setiap mlm dalam phone..tak sabar nak balik umah sendiri..sanggup duk umah mertua sebab nak dekat dengan suami..
    anyway sabar ye..pantang betul2..;)

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha