Sunday, November 14, 2010

sila kemas semua barang. dah complete ke? da bersusun molek ke?

ini scheduled entry
 
Pada suatu tengahari yang hening, cewah :p aku pon merajen diri mengemas ngemas barang baby dan barang barang mak baby. rasanya lepas ni tak perlu kemas dah. semua dah siap. tinggal nak guna pakai dan nak hangkut dalam keta untuk bawak balek kampung aje :)

fuhhh legaaa :)

himpunan baju baju putera kecik. as I said, kami tak shopping banyak pon baju baby. semuanya untuk keperluan berpantang. baju untuk berjalan2 bila da besar sikit kena beli lepas pantang. masa tu bleh bawak baby pegi shoppingggg...i likeeee ^__^. ni aku dok menyusun dan melipat molek2 baju dia. dan masukkan semua ke dalam tempat yg sepatutnya. rasanya semua dah siap :)

lepas tu, sesi merebus botol2 susu, breastmilk storage dan breastpump ni haaa. nanti senang kalo nak pakai terus. tak adalah kelam kabut ye dok? :) wuahh tak sangka aku sedetail ini dalam persiapan baby. sebelum ni, persiapan kawen pon tunggang langgang. hakhak. tapi tang baby stuff ni rasa macam well-organized plak. sooo not me. aku ni last minit punya olang wooo. hahaha.

baby, barang baby semua dah ready. anytime sayang, anytime. mama dah ready ^__^

4 comments:

  1. wahh..da ready sume..tggu baby kua jekk....xde tanda2 lg ke ciare?

    ReplyDelete
  2. wah dh complete....:) selamat bersalin yerk ciare. Take care

    ReplyDelete
  3. untuk anak mmg ahh lebih
    sebab keterujaan dia lagi lebih kot
    waahhh..ni dah betul2 sedia dah ni
    anytime..
    anytime.. kita lak yg jadik tak sabar

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha