Tuesday, November 16, 2010

Tanda tandanya adalah

ini scheduled entry

emm punya la gigih i buat scheduled entry ek? haha. so far ini adalah last scheduled entry yg aku buat as of seminggu sebelum tarikh ni. gigih tak? gigih tak? sila kagum sekarang!! hihi ;)

anyway masa aku taip entry ni, belom ada tanda2 lagik. cuma sakit2 kat celah kangkung (kangkung?? tetiba ada vegetables pulak =p) tu makin obvious la. especially time nak bangun dari duduk yg lama. kalo penguin tgk aku mesti dia confuse sape yg pengion sebenarnya ^_-

tiap malam sebelum menutup mata aku berdoa semoga aku akan bersalen pada malam tu. dasyat x? hukhuk. sbb kalo siang encik MK keje. macam leceh plak nak calling2 dia time waktu keje. ceh. nak call pon leceh. pukkkk ;p eh tak lah, cuma rasa mcm best kalo sakit malam/subuh time suami betol2 kat sisi. aku nak bg dia kelam kabut. kahkah. kejisss ok bini camni =p

orang kat kampung (both perak and trganu) dah asik calling2 aje bila laaa makyong sorg ni nak meletups. ada plak dorg ingat we all taknak inform kalo da selamat bersalen. sabauuuu ajelah. riso sgt =p dont worry laaa to my both family and family in law, kami akan inform start dari masuk labour room lagi. insyaAllah.

cuma satu yang kami (saya suami dan baby) harapkan agar kamu semua mendoakan proses melahirkan si putera kecil ni mudah, cepat dan lancar tanpa sebarang masalah. dan semoga bayi dan aku jugak akan sihat walafiat lepas jer bersalen. biar dapat kuar wad awal. dan dapat balik umah awal. aminnnnnnnnnnnnn

plan kami, adalah balik perak pd hari ke2 atau ke3 lepas kuar dari hospital. jadi sempat la kot uols nak visit kat hospital putrajaya ke umah TPJ ke. itu pon kalo ada la nak visit kan. hakhak. perasan glamour je haku kan macam ramai sgt nak tgk ko! =p ala sekali sekala perasaan mcm org pemes ape salahnye. wink wink ;)

until next entry, chow! (err tp so far belum scheduled apa2 entry lagik =p)

2 comments:

  1. ciare,kamu memang seorang yang sangat gigih lah.. :) semoga dipermudakan ya dear :)

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha