Monday, December 20, 2010

♥ Contest Si Manjaku Comel ♥

Assalamualaikum semua :')

Tetiba terjoin contest pulak. mula2 macam malu2 ayam berak kapur nak join contest ni, tp kerana ditagged by mrs adam buat jela :') lgpon datelinenya 25 december ni. so sempat lg kan. hikhik.

Sila rujuk blog tuan penganjur untuk melihat syarat2 penyertaan. rasanya aku dah buat semua syarat2 yg diperlukan. alaaa seronok2 aje nak join kan. sekaligus nak mengupdate blog yg ketandusan cerita ni. asik2 cerita pasal Rayyan, Rayyan, Rayyan ;) eh, nama baby di atas pon Rayyan jugak heh. hihi. tp dia Ar-Rayyan. hihi.

Ni la Rayyan saya. hihi. nama penuhnya Muhammad Khair Rayyan bin MK ;p umur ketika ditangkap gambo ni adalah 31 hari. hihi. sehari sejurus lepas kena cucuk sebulan. Alhamdulillah Rayyan tak demam pas kena cucuk. hero mama ni kuat. caaayaaaanggg dia :')

Dgn itu, aku men~tagged 5 blogger utk mengjoin contest ini. sila2 la join jika ada masa ye. datelinenya 25 december ini =)
kalo ada di antara anda ber5 yg udah join contest ni, maybe bleh abaikan aje tag ni kot ;p hewhew

8 comments:

  1. comel putih gebu jer dan bulat mata rayyan ....good luck baby !

    ReplyDelete
  2. rayyan sgt comel.
    bley menang lah !
    so abg mikhail cam xde harapan nk menang ar gni..
    huhuhu

    ReplyDelete
  3. comey laa rayyan..gud luck!!!i nak join juga..dah being tagged 2 kali tapi x terbuat lg entrynyer..

    ReplyDelete
  4. tomeynyer..tomatomatoman sungguh...

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha