Saturday, December 18, 2010

emm..emm...emmm....hmm?

bukak new post entry link, taip taip. lepas tu delete.

bukak lagi new post entry, taip taip. lepas tu delete.

ulang perbuatan di atas sampai 6x (kot)

hoh sejak bila aku sudah tak pandai merepek ni? oh adakah ini tanda tanda untuk meletakkan jawatan sbg seorang blogger? tidak tidak!! aku mau menjadi blogger sampai tua (cewah ;p), sampai ke anak cucu agar buleh suruh anak cucu aku baca blog ni nanti (geli makkkkkk HAHA)

bukan apa, sebab segala yang aku telah fikirkan, sedang fikirkan dan akan fikirkan semuanya adalah mengenai Rayyan. he's my everything buat masa ini. eh, of kos bapaknye skalik kan. percuma satu bak kata tagline puteri tujuh. eh, sejak bila puteri tujuh ada tagline? eh sape pulak puteri tujuh? well, sapa rajen baca blog ni konfem kenai sape puteri tujuh naa? tettt ;p

jadi, bila semuanya pasal Rayyan aku nak cerita, macam tak special lak nanti. i mean, takkan semua pasal Rayyan nak jaja dlm blog kan?? padahal, i've got sooooo many to story. but, maybe tak perlu cerita kot.

dan bila nak upload gamba pulak, aku asik bukak folder Rayyan aje. in fact, sudah ada berfolder2 gamba dia saja. dannnnnn, ehem ehem....aku pon dah lama tak bercamhore sorg2 i tell you. sooooo not me ;p gini lah rupanya when you have a baby. or...babies. hikhik ;p

oh, u know what?? ateh, my pren (ahli puteri tujuh) sedang mengandungkan baby TWIN. OMG okaaayyy!!! eeee bestnyaaa nanti dapat anak sedara twin (melompat lompat kehappyan ;p). ish tak sabar sgguh laa nak visit anak kembo ateh nti. wink wink ;)

tomorrow and another one week, i will continue hari hari terakhir pantang aku di ipoh then next weekend blk kg pulak untuk majlis cukur jambul si Rayyan ni. oh, nangis laa aku tgk rambut dia kena cukur botak nanti. weeee tak ensem laaa anak mama kejap nanti. nanti konfem dkt sebulan jugak kena tggu rambut baru tumbuh ek. sabar ye sayang. u have to be strong (hugs!)

em xtau nak taip apadah. Rayyan tgh tido dan akan bangun in any minute. love u baby!! mmuuahhhh =)

1 comment:

  1. ateh preggy twins?!!!olololooo..
    comei nyeeee.xsabar nye nk tgk gaya ateh jd seorang mama.(jgn ganas2 lagi ye ateh.hahaha...)

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha