Wednesday, December 22, 2010

Princess Kyra sedang menyanyi. huhu

Yo yo yo. ada sesapa rindu kat i taaakkkkk? (sekali korg jawab tak daaaa. malu sudah pempuan bernama ciare ni. eceh ;p)

Ok fine tak rindu pon takpe, ade aku pedulik?? no no nooo. i tak peduli pon. i'm blogging utk kepuasan sendiri. thats all ;)

Utk release tension, aku suka tgk video budak kat bawah ni. since aku sdg berpantang kat umah dorg, maka havoc laaaa kat umah ni. Rayyan pon redha je tgk kakak2 sepupu dia ni punya pe'el. hikhik

video

hehe lawak laa dgr minah ni nyanyi ek. huhu. anyway, selamat bercuti! eh silap, aku je yg sdg bercuti, korg kena bekerja okayyyy. jgn noti2. daaa ~~~ ;p

7 comments:

  1. mesti kyrin yg 'tak nak'2 kat blkg tu..

    ReplyDelete
  2. ala comelnya kyra nyanyi..lembut pulak tu sebut 'ibu...ibu'...

    meruntun hati ibu die dengar

    ReplyDelete
  3. ciare ...tqvm dh berjaya buat password.

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha