Thursday, December 16, 2010

Rayyan sudah sebulan hari ni ^__^

Assalamualaikum kawan2 di alam maya :')

harini saya sudah sebulan. yeay!! i'm a happy baby yg suka bermanja2 dan mengempeng dgn mama & papa saya. hehe =p ni aksi kegemaran saya. papa kata aksi otomen =p

eh, rambut pacak saya ni original. papa ckp mcm otomen jugak. hee heee =p ntah genetik sapa laaa saya dapat rambut cacak ni? ;n tp nanti lepas majlis cukur jambul abes la rambut pacak2 saya ni. tak ensem laaa nanti. ngeee ;p

oh, leher saya dah ilang. tak nampak sudah ;p betapa gebunya saya. hehe. oh ya. malam ni mama&papa nak bawak saya pegi jumpe doctor siti yg checkup saya dari sebesar biji tembikai dulu =)) alamatnya kena cucuk la saya malam ni. tolonggggggggg mamaaaaa....;p

p/s: sudah sebulan anok jatang aku ni. hihi :)
malam ni pegi cucuk jangan nangis ye sayang.
i love you.

9 comments:

  1. wahh..rmbut stylo gitu.
    dgn mukanye yg merah2..comei2

    ReplyDelete
  2. oh anok jatang da beso.
    hihihihi.

    samat ulangbulan ye rayyan sayang

    ReplyDelete
  3. gambar 1st rayyan nmpk mcm MK
    tapi yg lain2 smua muka mama dia

    ciare, dah balik KL ke?

    ReplyDelete
  4. hehe lain plak muka dia dah sebulan ni..

    ciare..tak sempat la nak g jenguk baby rayyan. wuwu. dorg yg lain ade yg dh g jenguk ke?

    ReplyDelete
  5. hmmm so cute,,,comel mcm mak dia

    ReplyDelete
  6. putehnyeeeee... mcm mama dia ek..? :D

    ReplyDelete
  7. sannngggat chomel lah rayyan :)
    kiutnya....muka cam mama dia :)

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha