Thursday, December 9, 2010

rindu rinduan :')

Eh. kali ni bukan nak buat entry jiwang2 dari isteri untuk suami ke hape ok. cukup2 lah 2 entry yg berbaur kesedihan terlampau minggu lepas. minggu ni aku kena kuatkan smgt! xbleh sedih2, nanti kalo rayyan nangis konfem aku nangis sekali T__T

Tapi . . . . . . entry kali ni nak menceritakan betapa rindunya si suami saya kpd anak dia ni. OK OK xpe la. dia rindu anak dia lebih dr rindu bini dia. hehe. sentap nyahhh @__@ tp tak apa, i paham :")

Dalam sehari adalah dekat 5x kot aku kena mms gambo rayyan dan mama rayyan sekali kat papanye si MK tu. sampai kekadang aku naik kemarahan la jugak asik2 nak mms, asik2 nak mms. nak nak time tu aku tgh sibuk memujuk rayyan nangis ke, tgh basuh berak dia ke...si papanye nakkkkk jugak mms dgn kadar segera. hangin taw =p tp nak tergelak pon ada, tak sabo2 dia nak tgk gamba anak dgn bini dia.

Dia main order2 je gambo mms tu. "Syg, mms gambo baby n mama satu"....amboiii siap main order2 lak ek. hihi.
rayyan with mrs moo and mr turtle =)

4 comments:

  1. it's normal untuk suami isteri yang berjauhan masa isteri sedang berpantang..macam akak ipar aku lagi kesian,lepas pantang dia balik kL,keja kat sana..anaknye mak aku yg jaga.nasib la abang aku ada.abang aku la kena amik gambar ari-ari mms kat mamanye.tapi ok la dari dua-dua tak ada,kesian kat anaknye tu..huhuhu.tapi sekarang mereka dah pindah ke kL..kami la plak yg kat jb ni rindu kat budak kecik tu.masa berpantang jangan sedih-sedih,jangan stress2 k..be strong.kan dah jadi mama..hehe

    ReplyDelete
  2. besarnya moo rayyan!!aik, apesal mama beli moo kaler pink untuk rayyan ni??mama ni, rayyan anak macho laa..hahaha

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha