Wednesday, December 8, 2010

Sharing is caring ^_^

Salam semua.

Hmm, sebenarnya aku ada banyaaaaaak sgt benda nak story dan kongsi2 dgn korg. infact ramai jugak reader yg email (especially reader yg juga mak buyong kali pertama) tentang cerita2 bersalin ni serta tips2 dan sebagainya. ohhh, terharu ok korg mintak tips kat i. tetiba rasa jadi doktor o&g plak. weeeheee =p takyah susah2 amek degree kedoktoran pon aku dah bleh jadik doktor ni ;)

Well, ada banyak jugak soalan2 antaranya:
- air selusuh/akar fatimah tu perlu atau tak perlu serta penggunaannya
- prosedur kat hospital/dewan bersalin kat Hospital Putrajaya
- apa yg diperlukan masa nak pergi bersalin?
- perlu ke tak susu formula dibawak ke hospital?
- epidural tu ok ke?

Dan ada la bbrp soalan lg. nti la aku try jawab semua persoalan ni dlm entry berikutnya ok. tp xtaw la bila. besok kot baru dpt buat. xmampu nak buat lebih dr 1 entry skrg. hehe =p

p/s: pssttttt. aku sekadar nak menjawab soalan readers aku ok.
bkn tetiba nak jadi pakar perbidanan ke apa. huhu

6 comments:

  1. ibu yg bakal ada anak no 2 nih pun nak tips jugak ye... hehehhe.. :D

    ReplyDelete
  2. bagus apa ciare...all this is good info..tak ada la tercari2 kalau dulu kak ina start blog mesti dh byk tahu :)

    ReplyDelete
  3. hihi..tak sabar nk tunggu next entry..
    :)

    p/s: mane lg pic rayyan?comey gile k..

    ReplyDelete
  4. sharing is caring kan..kan..huhu

    ReplyDelete
  5. bizi ngn rayyan ek??kirim cium untuk rayyan..=)

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha