Monday, January 31, 2011

Angin sepoi sepoi

Sejuknya. Tak payah pasang aircond pon dah sejuk. Kipas pon bukak kelajuan 2 aje. Bestnya bercuti tepi pantai macam ni kan? ~~

Ok ayat terakhir di atas hanya di dalam imaginasi only. Hehe. Tapi betul apa, cuaca nyamaaaan aje. Ops, masa aku taip ni cuaca memang nyaman sekali. Baby dah tido, boleh la mama dia layan laptop kejap. Sempat jugak menikmati hari yang indah ini dengan melayan 2 buah movie. Cerita melayu tajuk 'sayang you can dance' pastu movie korea tajuk 'my girlfrienf is an agent'-something-like-that la tajuknya. Seyes lama okey tak layan movie gini. 2 movies in a row pulak tu. Hehe ;p

Cite melayu tu ok la jugak. So so aje. Cuma tak feeling sangat perasaan cinta dia tu. Patut kena mendalam lagi hero dgn heroin dia menjiwai watak tu (cececece pandai kritik jela aku ni. HAHA). Cite korea tu pulak memang superb!! lawak hokehhh. Memanjang cerita tu aku gelak tak hengat. (sape kwn dgn aku tau la betapa besarnya gelak haku HIHI). Eh tetiba buat review movie plak. Tumpang lalu ~~

MK ada 3 buah Helicopter RC. Hmmmm, new hobby katanya. Setakat ni baru sebuah aje yang terbang. Sebuah lagi tgh repair. Sebuah lg belom start enjin pon lagi. Our new chinese neighbour yang bagi heli tu. Boleh? Dia da taknak main sebab susah nak terbang katanya. MK suka terlompat lompat la dapat heli free. Made and bought in China lagi tu. Oh! Cuma yang tak bestnya, jiran kami tu bela anjing. Bapak besar kata si MK. Cuma takat ni, anjing dia belom menyalak lagi. Mungkin hanya akan menyalak kalo ada penceroboh masuk kot. Kalo macam tu tak apa lah. Jangan dia melalak time aku nak tido, siap dia! Aku report ke......eh nak report ke mana ek? ;p

Ok sebelum entry ni kelaut, aku berenti dulu la ye. Tapi malas nak publish lagi. Aku scheduled untuk besok la ye. Adios semua!!

No comments:

Post a Comment

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha