Tuesday, January 11, 2011

Berhabuk Sudah

OK makin lama makin sepilah pulak blog minah ni. Hellooooo anybody
home??? Hehe. Ate nak buat cemana. Banyak beno kekangannya. Do I need
to explain it over and over again?? No need la ek. Anggap je aku tgh
cuti cuti sekarang ni =p

Oh ya, airasia ada promosi ek?? Wuuwuuu tak sempat aku nak mengusha
destinasi2 best taun ni. Best ke promo AA kali ni?? (eh mcm kaunter
pertanyaan pulak byk beno soklan ye. Heh)

Anyhoo, semalam telah berlangsunglah Majlis Akikah Rayyan.
Dilangsungkan di Tapah umah pak sedara MK. Sorry uols I tak dapat nak
invite sbb ni pon ditaja orang. Kami dtg makan free saja. Hehe. Tapi
cuma disponsor 1 bahagian aje. InsyaAllah 1 bahagian lagi akan dibuat
di Terengganu pulak this CNY.

Wehh lama gila tak blogwalking okeeee. Susah gila nak blogwalking
pakai phone. Tak puassss!!! Aku juga masih tak dapat nak reply komen
uols kat blog ni. Nanti nanti naaaa. Jgn merajuk pulak ingat aku
taknak reply!

Oh harini Rayyan behave well sgt. Its amazing. Hehe. Makan tido berak
je dia. Hopefully kat umah orang nanti dia baik gini la. Aku risauuu
sgt org yg jaga dia tak tahan dgn teriakan dia. His voice is amazing
la super duper kuat. Takde intro. Trus chorus. Haha

Oklah itu aje. Until then, bye!

8 comments:

  1. ahahah ayat paling last kelakar giler..xde intro trus chorus!

    ye saye faham kamu bizi..di ofis adelah masa paling sesuai utk update blog...serius!ahaha

    ReplyDelete
  2. adik....sore kuat 2 ikut adik 2...he3

    ReplyDelete
  3. kak,
    nak tanye :'(
    ez pun susu tak banyak la awal2 ni
    cmne akk leh banyakkan susu eh?

    ReplyDelete
  4. nice blog.. dah follow akk untuk kongsi2 pgalamn sbgai ibu.. akk follow kita jgak tau at rizaros.blogspot.com..maceh

    ReplyDelete
  5. biaselah kak...Iman pun dulu cmtue...sabor jek la...huhu

    ReplyDelete
  6. to deena: hye auntie =)

    to N: br selamat 1 bahagian.kena buat lg 1 bahagian nati

    to yani: nti jumpa rayyan bleh la tgk dia terus chorus.hehe.ya betui, skrg saya di ofis dan sedang bersenang lenang berblogging. haha

    to abby: hehe tau xpe. sore i kan nyaring gitu

    to eazy: oh ni eazy kat FB tu ye? :)

    to rizaros: orait thanx =)

    to zaza: semua bby pon lebih kurg je kan mslh dia. yg pntg sihat walafiat

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha