Monday, January 24, 2011

Majlis Akikah

Ok mari meninjau sekitar majlis akikah Rayyan pula. Actually majlis ni telah ditaja oleh Pakciknya MK. Syukur. Tapi dia sponsor 1 bahagian saja. 1 bahagian lagi InsyaAllah ibu mertua ku pulak yang anjurkan di Trgnu. 2 bahagian untuk lelaki. KAN?

Budak yang diraikan. Tapi, bukan dia sorg yang diraikan tau. Ada lagi 5 bayi lain turut menyertai akikah ni. Pemurah betul pakcik tu. Asalnya nak buat akikah cucu dia. Tapi, kami yang sedara jauh bau bau bacang ni pon dijemput skali :) Moga murah rezeki dia. Rayyan nanti da besar dgr cakap atok ye. hikhik

Ada dua bijik buaian untuk majlis berendoi. Walopon Rayyan dah naik buai, kali ni dia naik jugak. Apa ada hal naik buai banyak kali. Tak haram sama sekali. Hehe. Maka, 2 bijik buai ni dipakai bergilir2 la antara 6 bayi yang menyertainya.

Rayyan's turn. Alololorh pantang masuk buaian lena je dia. Cuma design buai ni lain macam lepas tu Rayyan pelik dan menjerit. KAHKAH ;p

Mama nak entepreemmm jugak. Rayyan asyik overshadow mama je. INI TAK ADIL. HAHAHA =D

MK

MAMA & RAYYAN. Termenung apa tu sayang? =)

Inilah 6 bayi tersebut. Kesemuanya lelaki. Alhamdulillah, bertambah warga Adam :) Position Rayyan adalah 4 dari kiri. Takkan tak nampak kan? Punya la beso anak aku! Hehe. Padahal umur dia la yang terkecik di situ. Tapi sehatttt ;p

Bayi bayi bersama mama masing masing ^___^ sweet sangat gamba ni. Hehe. Tak sempat nak tangkap gambar bertiga dgn papanya si Rayyan sebab si cikonet ni meragam. Aduhaiii. Kepanasan agaknya ramai sgt org.

Sekian saja dari bilik berita ;)

9 comments:

  1. sehat mama rayyan skrg, ehhe gebu2 je ngn ank pun :p

    ReplyDelete
  2. wahh...seronok wat rmai2 ni..msti meriah...

    ReplyDelete
  3. cha tak buat lagi akikah dia
    insya allah raya haji taun ni
    sama2 ngan sepupu2 yg lain
    takpe lah lambat
    tapi terlaksana juga

    ReplyDelete
  4. hi mama rayyan. salam kenal!.


    baby comel mcm mama dia. sweet aje. :)

    ReplyDelete
  5. sangat meriah akikah ramai2 ni...suka2 tambah2 ada buaian yg dihias cantik

    ReplyDelete
  6. comeynya bsusun je baby2 tu..;)

    ReplyDelete
  7. Salam Ciare. Wah seronoknya aqiqah ramai2 dan ada org sponsor lak tu! :D

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha