Saturday, January 1, 2011

majlis cukur jambul

Majlis cukur jambul Rayyan diadakan masa hari christmas itu hari di
perak. Majlis simple aje. Nak ajak korang pon macam lah korang nak
datang kan?? Hehe.

Ehh bestnyaaa cuti cuti sempena 1.1.11 ni. Actually kami di Terengganu
sekarang. Cuaca adalah hujan renyai. Jangan banjir sudaaa. Banjir pas
kami balik KL xpe. Wakakakaa kejis okeeee =p

Ok back to the topic 'Majlis Cukur Jambul' tadi. Actually ni sekadar
majlis kesyukuran yg ada marhaban tu. Pastu disusuli dgn acara
mencukur rambut.

Actually aku nak buat tema white&blue, skali mak sedara aku da buat
tema warna warni pulak. Sabauuu jela. Hmm, gamba2 bunga telur, goodies
bag n sekitar majlis dlm digicam. Blom transfer lagi.

Acara kemuncak masa rambut dicukur sangat tragis tawww. Punyalaa dia
menangis menjerit jerit macam kena dera!! Mamanye pon nak nangis jugak
tapi coverrr coverrrr...ramai orang maaaa =p

Apepon bersyukur sgt majlis yang sepatutnya sempoi jadik meriah. Siap
ada bakar satay depan umah okeyyy. Ko ado?? Haha. Ayat berlagak ;p
Hari tu, aku melantak satay jelah. Menu lain macam pulut, bubur kacang
hijau, rendang lokan dgn menu apatah semua boleh TGK aje. Hihi.

Oh ya! Next week akan diadakan majlis akikah Rayyan pulak. Syukurr
pakcik belah kerol nak sponsor. Rezekiiii rezekiiiii =) murah rezeki
Rayyan. Alhamdulillah

Oklah, nanti2 la pulak sambung cerita. Gamba tak banyak so mcm suram
pulak kan? Ok daaaaa~~

4 comments:

  1. lawaks la ciare ni :) colourful pun comeiiii :)

    ReplyDelete
  2. x saba nk tgk mjls cukur jmbul nyerr..

    ReplyDelete
  3. majlis aqiqah rayyan next week? jadi ko dtg la majlis aku nanti kan? :)

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha