Monday, January 24, 2011

New look

Selamat pagi semua :)

Ehem ehem. blog ni dah ada header baru. Rasanya last skali blog ni ada header adalah pada bulan April tahun lepas. Sepanjang hampir 10 bulan tu, blog tiada header dan togel. Hehe. Tapi kekadang rasa tenang jugak blog tanpa header. Hihi

Tapi kan, tetiba mau ada header. Hokhok. Gedix di situ ;p Anyway, aku adalah tak rajen okaaaay nak buat header sendiri. Padahal budak IT, pakar software (KONON) tapiiiiiiiiiiiiiii saya malas ya amaaattt. Laptop pulak baru lepas kena format dan tak install Adobe Photoshop lagi. Maka berganda2 la malasnya.

Solution saya: contact myra mintak dia buatkan header untuk blog ni. Heh. 'Rajin' kan saya?? Weeheeee ;p Anda mau header blog yg cantik pada harga yg murah? Sila lah contact myra di sini :)

3 comments:

  1. sweet laa header baru..rayyan terjelir sket tu lagi cute!!hihii

    ReplyDelete
  2. tgk background pink tu pon da taw sape yg design :p

    ReplyDelete
  3. ui ciare.
    "my price charming" ke "my priNce charming"?

    kompius kejap

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha