Saturday, January 1, 2011

The Truth Is...

Ini adalah cubaan ke lapanplohempat kali nak update blog pakai phone. Sebelum ni tak berjaya atas sebab yang tak dapat dikenalpasti. Huhu.
So kali ni nak update blog pakai method email pulak. Wish me luck =p

The truth is.......laptopku diserang virus reboot. Bila ON je restart. Hmm...sebab tu la da seminggu blog ni sunyi sepi. Soooo not me ok. Huhu

Tetapi musabab besar yang lain adalah.....sudah seminggu juga aku tinggal berdua dgn Rayyan masa MK keje. Its not easy ye uols. Tapi, itu lah tanggungjawab namanya. Magic sungguh. Si ciare yg perangainya agak irresponsible menjadi semakin responsible. Ciare yang tidur mati
sekarang jadi tidur tak mati. Haha.

Begitula besarnya perubahan semenjak Rayyan hadir dalam hidup kami. Oh
rayyan! Mama sayang kamu.

P/s: suka ciom bau masam dia sebelum mandi. HeH

2 comments:

  1. wahhh siap ade title kat bawah tu.. abeh la seme org tau die keje kat mane hehehe.. :p

    ReplyDelete
  2. betul..betul..sangat berubah bila dah ada baby kan..kan..

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha