Wednesday, January 26, 2011

Ucapan Terima Kasih


Tak sangka yea, blog tak berilmiah macam ni pon bleh ada ramai follower. Korang memang tak suka blog berilmiah ek? KAHKAH ;p Apepon, thanks la uols sebab follow blog ciare's land ni. Rasa macam 'eh, tetiba dah 400 follower'. Apepon aku memang tak penah paksa2 orang follow blog ni. Nak follow, follow lah. Tak nak follow, lantak le. Lagipon lumrah follow menfollow ni kena ikhlas. Bila suka baca baru follow kan. Aku pon follow byk jugak blog lain. Suka baca kisah orang, ada kisah lucu, teladan, nasihat, review tentang product ke....kan best tu :) Sekarang ni hobby aku follow ibu ibu yang suka review product breastpump n yang sewaktu dengannya. Pastu aku suke follow blogshop yg jual brg2 baby. Hehe ;p Standard la kan dah jadi mak gitu la kaedahnya. Okay uols, tu je. Bye!

p/s (1): Ni scheduled entry. Mungkin follower dah
bertambah time entry ni dipublishkan.


p/s(2): Thanks to Nuffnang. Sedar tak sedar mcm dah byk
pulak Earnings. Hmm, akan dicashoutkah?? Tunggu dulu la kot.
Heee ;p

1 comment:

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha