Thursday, January 6, 2011

us

Bila dah direct breastfeed sokmo, tetiba dia takmau botol pulak!!
Bukan sbb isi kandungan botoi tu tp aku rasa sebab puting botoi tu.
Adoii.... Currently aku pakai botol avent pastu ade botol lain yg
pakai puting NUK. Dua2 dia reject. Wuuwuuu. Lagi satu, Rayyan mcm suke
direct BF sbb nak dipeluk. Huhu.

Help me, please!!

14 comments:

  1. alahai masalah sama...TRY botol MAM...

    ReplyDelete
  2. baby klu dah sedap direct BF kdg2 mcm tu..tapi kalau org lain yang bagi pakai botol InsyaAllah boleh kot pelan2..jangan risau..pujuk2 pelan..
    Rayyan budak baik mesti dgr ckp mama..;)

    ReplyDelete
  3. smua baby mcm tu
    kalau bleh nak bergayut je
    cha yg dah 8 bulan ni pun sama
    inikan pulak rayyan
    lagilah dia ketagih

    cuba je lagi ciah
    tk pun mintak org lain yg susukan guna btol
    baby ni kalau mak dia yg bagi lagi dia tak nak
    benda real ada depan mata
    apa bagi yg tiruan

    ReplyDelete
  4. try practice sll kot..nti lame2 die biase..

    ReplyDelete
  5. try beli bottle MAM...
    adrian skang guna bottle tuh...
    BPA free...design pon chantex...
    :)

    ReplyDelete
  6. salam

    jom join HAPPY BABY CONTEST kat my blog

    ReplyDelete
  7. Baby breastfeed mg camtu aaknya la :) Mareesa dulu pun mcm tu,masa hantar nursery pun dia ala2 aja,tapi alhamdullilah lps try botol tommy tippe pun dia reject pastu pakai blk avent then dia ok :)

    ReplyDelete
  8. try tommy tippie.puting dia mcm our nipple.

    ReplyDelete
  9. try tommy tippie.puting dia mcm our nipple.

    ReplyDelete
  10. i pakai First Years..x pernah ada masalah puting..Rafique ok jer direct bf n bottle..mungkin sbb design puting dia cam nipple kot..

    ReplyDelete
  11. hensemnye menantu aku..hakhak...motif?

    ReplyDelete
  12. waaahh, bestnya ada baby kan.. :) sy tak pengalaman BF sbbnya kawen pon belum.. heheh :D


    a'lly sy mencari info pasal bandung, last2 found ur blog, alhamdulillah! tq sbb buat entri bandung, at least sy yang tak pernah sampai sana ni ada la gambaran sket2.. tq taw.. last2 sy suka ngan tulisan awk yg santai.. ohhh, nak follow awk lah.. hihi.. happy blogging! keep it up~~!!! :D

    ReplyDelete
  13. dulu pun Iman cmtue...tp biler dia lapar dia isap jgk kak..jgn risau ek..

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha